|
Nu esti logat.
Avortul si anticonceptionalele#1 2011-11-20 13:05:08
avortul si anticonceptionalelebuna am si eu o intrebare poti as folosesti anticonceptionale din ziua avortului?daca da cum trebuie luate,ca din cate stiu menstruatia iti revine cam dupa 6 saptamani.si daca incepi din prima zi pana cand trebuie sa ai contact sexual protejat? Offline #2 2011-11-20 13:09:56
Re: avortul si anticonceptionaleleda,poti s ale incepi din ziua avortului #3 2011-11-20 13:10:13
Re: avortul si anticonceptionalelepoti sa le iei din ziua avortului. nu am inteles la ce te-ai referit cand ai intrebat cum sa le iei. le iei absolut obisnuit, 21 pastile+ 7 zile pauza, incepi folie noua etc. Offline #4 2011-11-20 13:22:55
Re: avortul si anticonceptionalelemultumesc pentru raspunsuri Offline #5 2011-11-20 13:38:19
Re: avortul si anticonceptionalelepai am facut o intrerupere de sarcina cam acu 10 saptamani.la 6 saptamani mia venit menstruatia doar ac a curs ami putin ca deobicei si am inceput sa iau anticonceptionale yasmine.am terminat folia si azi se tremina si cele 7 zile de pauza,doar ca menstruatia nu mia venit. a fost prima luna cand am luat si am inceput din prima zi de sangerare.e posibil ca atunci cand am crezut ac e menstruatie de fapt sa nu fi fost si acu sa fiu iar insarcinata?si daca ei pastilee din ziua intreruperii dupa cate zile esti protejata? Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-20 14:30:37Re: avortul si anticonceptionalelede la prima pastila pentru ca se considera ca intreruperea=menstra Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2011-11-20 15:27:53
Re: avortul si anticonceptionalelemultumesc oricum maine o sa merg la doctor Offline #8 2011-12-05 23:40:33
Re: avortul si anticonceptionaleleBuna. Pe 15 am facut intrerupere de sarcina, d-na doctor mi-a dat sa urmez tratament cu poligynax-ovule, bio-sun, leukarrest si eficef (care l-am si terminat), dar si karrisa care le-am luat la 2h de la intrerupere, iar azi am terminat prima folie....La 17 zile, dupa intrerupere am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare interna. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? Ma poate lamuri cineva? Multumesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|