homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale

#1 2011-12-10 15:44:53

Diuuu03
New member
Inregistrat: 2011-02-28

anticonceptionale

aseara la ora 20 trebuia sa iau pastila anticonceptionala, insa am uitat. am luat`o acum 10 minute insa nu stiu daca mai are vreun rost, pt ca din cate tin minte, o pastila uitata trebuia luata in maxim 12 ore.. exista vreun risc de acum incolo daca voi intretine contacte sexuale? in aceasta seara la ora 20 voi lua iar pastila, insa mai trebuie sa astept iar 7 zile pana se reinstaleaza protectia?.. ca de exemplu atunci cand se termina un blister, mai sunt cateva zile pana imi vine ciclul, zile in care pot avea relatii sexuale fara sa raman insarcinata... Asa ca acum exista vreun risc sa raman daca am uitat acea pastila de ieri seara? ultimul contact sexual l-am avut chiar azi..

#2 2011-12-10 16:38:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: anticonceptionale

contactul de azi nu a fost protejat. protectia se reinstaleaza dupa ce inghiti 7 pastile consecutive.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.