homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum scap de spotting????

#1 2011-12-13 02:40:02

ynna ynna
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

cum scap de spotting????

buna fetelor sunt noua pe aici
am si eu o intrebare :cum fac sa scap de spottingul asta ca nu il mai suporttttttttttt.....nu mai pot ma dispera....am luat AC logest trei ani de zile si nu am avut probleme de genu pana acum,am facut pauza 3 luni si de pe data de 29 am inceput sa le i-au din nou si dupa ce mi-a trecut ciclul cam pe 4 ma confrunt cu aceste picaturi de sange pe care sincer nu le mai suport....am mai citit pe aici ca daca iei cate 2 pastile il poti oprii...ajutati-ma va rog cu un sfat....sau macar cand se va opri....am inteles ca si 3 luni te poate tine ....dar asta cum se intampla ....te tine asa in fiecare zi???? se duce naiba viata mea sexuala cu aceste sangerari....nu mai stiu ce sa fac imi vine sa nu le mai i-au si gata ca nu mai suport de cateori tre sa ma duc la baie si cand vad ca nu imi trece imi vine sa plang...va multumesc !!!!!!!!!!

#2 2011-12-13 08:19:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: cum scap de spotting????

ai spotting din cauza ca ai facut pauza, chestie neindicata daca n-ai probleme de sanatate.
n-ai ce sa faci, asteapta sa-ti treaca, si nu face prostia de a lua 2 pastile/zi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-12-13 10:48:35

ynna ynna
Membru

offff...si cat va dura ? ca sincer nu mai suport aceasta situatie...daca stiam ca patesc asa nu mai luam nico pastila
este posibil ca si dupa ce incep a 2 tableta de pastile sa am acest spotting???

#4 2011-12-13 11:07:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ynna ynna a scris:

offff...si cat va dura ? ca sincer nu mai suport aceasta situatie...daca stiam ca patesc asa nu mai luam nico pastila
este posibil ca si dupa ce incep a 2 tableta de pastile sa am acest spotting???

nu o sa il ai si la folia urmatoare...acum va dura maxim pina la pauza, insa viata sexuala nu inteleg de ce e asa de afectata ca sunt doar citeva picaturi si nu te impiedica cu nimic....oricum, reactia ta e supradimensionata sa ma ierti ca iti spun

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2011-12-13 15:58:19

ynna ynna
Membru

va rog sa ma scuzati dar nu mi- s-a mai intamplat asa ceva pana acum,am luat aceste ac de 3 ani si intrasem in panica putin...si in legatura cu viata sexuala normal ca este afectata ...toto timpul sa te murdaresti de sange,chiar daca nu este el mult tot este acolo..eu sper sa imi treaca ...m-am mai linistit putin acum va multumesc mult si sper ca nu am deranjat

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.