|
Nu esti logat.
Am nevoie de un raspuns..:)ca#1 2011-12-16 01:17:40
am nevoie de un raspuns..:)cabuna...am si eu o nelamurire..in luna noiembrie am avut menstruatie din data de 26 pana in 30. iar pe 4 decembrie am avut contact sexual neprotejat dar fara sa ejaculeze inauntru...totusi k sa fiu sigura am luat postinor 2 inainte de 48 de ore de la contact.si leam luat cum trebuie adika a doua pastila la exact 12 ore dupa prima.nam avut reactii adverse dar in data de 11 mia venit menstruatia iar...sau aja cred ca este menstruatie ...m-a tinut in jur de 5 zile dar nu mai era chiar atata de abundenta cum era deobicei ...e posibil sa fi ramas chiar daca am luat pastila?sau ceea ce mia venit a fost menstratia si din cauza pastilelor mia venit mai repede...astept un raspuns kat mai curand..multumesc.. Offline #2 2011-12-16 08:54:15
Re: am nevoie de un raspuns..:)caMai probabil ca ti-a venit menstra mai repede din pricina Postinor, decit orice alta varianta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-12-16 10:05:38
Re: am nevoie de un raspuns..:)camultumesc:* Offline #4 2011-12-16 10:26:11
Re: am nevoie de un raspuns..:)casi inca o intrebare e posibil ca urmatoarea menstruatie sa mai vina pe 30 decembrie cand trebuia normal?:)asta ar insemna de 2 ori intro-o luna si pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva... Offline #5 2011-12-16 10:54:45
Re: am nevoie de un raspuns..:)canu, va veni in functie de cea de acum Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|