homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat sa iau o pastila.

#1 2011-12-15 19:31:41

angelm
New member
Inregistrat: 2010-01-23

Am uitat sa iau o pastila.

Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema. Folosesc Desorelle si in aceasta seara cand trebuia sa iau pastila mi-am dat seama ca am uitat sa iau una. Eu termin sambata folia, deci trebuia sa mai am 3 pastile, iar eu mai aveam 4. Nu mi-aduc aminte in ce zi am uitat sa iau. Folia imi indica pe zilele saptamanii fiecare pastila si ultima pe care o luasem era cea de marti, asa ca am luat 2 odata pe cea de miercuri si joi. Tin sa precizez ca aseara am avut contact sexual. Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt sanse sa raman insarcinata! Va multumesc!

#2 2011-12-15 21:13:33

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Am uitat sa iau o pastila.

cred ca a fost protejat contacul. la ce ora iei pastilele? e foarte bine ca ai inghitit 2 deodata imediat cum ai realizat. da, cea uitata e de ieri, miercuri. spune-mi ora si te lamuresc.

#3 2011-12-16 11:00:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca pastila uitata a fost cea de miercuri, atunci a fost protejat contactul.
daca a fost vorba de o alta pastila, mai dinainte, si nu ai apucat sa inghiti corect 7 pastile pana la acel contact, atunci sunt sanse de sarcina.

#4 2011-12-16 11:43:54

angelm
New member
Inregistrat: 2010-01-23

Eu iau la ora 19 pastilele si cred ca am uita sa o iau pe cea de marti si din greseala nu m-am uitat pe indicatorul foliei sa vad zilele si aseara, joi am realizat ca sunt in urma cu o pastila si de fapt o luasem pe cea de miercuri nu pe cea de joi, asa ca am luat 2 odata si pe cea de miercuri si pe cea de joi. Cum stiu pe care pastila am uiat-o daca joi cand trebuia sa iau pastila la ora 19 am realizat ca urmeaza pastila de miercuri? Sunt riscuri? Trebuie sa le iau in continuare normal? Am luat doua odata aseara si am revenit la zi cu ele. Mentionez ca sunt in ultima sapatamana de pastile, mai am doua de luat, adica sambata termin folia. Marti am avut contact sexual. Sunt sau nu protejata daca marti am uiat sa iau pastila si am luat-o joi? Va multumesc!

Ultima oara a fost editat de angelm (2011-12-16 11:52:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.