homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare urgent!

#1 2011-12-16 11:19:15

totemtabu
New member
Inregistrat: 2008-11-02

Intrebare urgent!

Buna ziua, tuturor!

Iau anticonceptionale yasmin de 4 ani, insa acum o saptamana, am uitat sa iau o pastiluta de pe prima saptamana, din folie. Stiu ca in acest caz trebuie sa ai contact sexual protejat, timp de 7 zile, pana ce revine efectul in totalitate al pastilei. Problema mea este ca am avut contact sexual neprotejat imediat dupa ce am inghitit a 7-a pastila. Exista vreun risc?  Va multumesc pentru raspuns! cesafac

#2 2011-12-16 11:20:07

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Intrebare urgent!

era ideal sa ai contact dupa minim 4 ore de la administrarea celei de-a 7a pastile, dar eu zic ca e ok si asa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-12-16 11:22:32

totemtabu
New member
Inregistrat: 2008-11-02

Va multumesc tare, tare mult pentru raspuns! incep sa ma linistesc:-s, sper....
Sarbatori fericite si linistite tuturor!

#4 2011-12-17 19:02:15

dadaica
New member
Inregistrat: 2011-12-17

Buna!

Am si eu o prblema si sunt cam speriata. Iau harmonette de 4 luni. Dimineata am avut un cotact sexual neprotejat si acuma stau cu norlevo langa mine si ma gandesc daca sa iau si aceasta pastila pentru a fi sigura ca nu sunt insarcinata. Nu imi doresc asta acuma. Problema e ca luna trecuta am luat Harmonette la ore diferite (odata la 9, odata la 11 sau la 12). Mentionez ca aceste pastile mi s-au dat nu ca si metoda contraceptiva ci pt chisturi de ovare.

Pt a fi mai sigura...sa iau si pastila de a doua zi (Norlevo)? Daca o iau maine continui cu Harmonette, in mod normal chiar daca imi va fi rau si vor aparea sangerari de la pastila de a doua zi?

#5 2011-12-17 19:05:56

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

harmonette sunt anticonceptionale...daca le-ai luat corect,nu ai mancat gref,ai baut ceai de sunatoare si nu ai luat antibiotice s.a. medicamente care interactioneaza cu pilulele esti protejata

Ne dorim si noi bebic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.