|
Nu esti logat.
Spotting?#1 2011-12-25 22:06:20
spotting?folosesc AC microgynon de aprox 4 luni. totul a fost ok. luna aceasta...cam in a doua saptamana de utilizare (mai precis sambata) am avut o secretie maronie care seamana cu spottingul. a fost un eveniment izolat care nu s-a petrecut in alte zile. din cate stiu in momentul nidarii ovulului poate avea loc o astfel de scurgere. e posibil sa fie vorba de asa ceva? ultimul contact sexual l-am avut cu vreo 4 zile inainte. pastilele le-am luat corect. am mai baut cate un pahar de vin dar atat tot. care e parerea voastra? am putine emotii...... Offline #2 2011-12-25 22:15:08
Re: spotting?daca le-ai luat corect nu ai niciun motiv de ingrijorare, a fost spotting, se mai intampla Offline #3 2011-12-25 23:59:55
Re: spotting?sper. ideea e ca a fost un eveniment izolat...sper sa fie ok. mersi. Offline #4 2011-12-26 00:20:30
Re: spotting?intrebare trezita de problema ei. daca iei pastile si ramai mai poate sa apara sangerarea de nidare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|