|
Nu esti logat.
Anticonceptionale pentru scleroza multipla.#1 2012-01-05 13:54:33
anticonceptionale pentru scleroza multipla.Buna ziua ce anticonceptionale ati recomanda cuiva diagnosticat cu scleroza multipla ce urmeaza un tratament pe baza de interferon? Mentionez ca nu am luat anticonceptionale de vreo 4 ani... inainte luam diane35 si m-am impacat binisor cu ele. ||De asemenea mi-as dori ceva care are efect imediat daca exista si care sa nu imi solicite ficatul f tare. Multumesc. Offline #2 2012-01-05 13:55:59
Re: anticonceptionale pentru scleroza multipla.pe acest forum nu se recomanda anticonceptionale; du-te si vorbeste cu un medic de planning caruia sa ii expui si istoricul tau medical complet. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-01-05 13:57:16
Re: anticonceptionale pentru scleroza multipla.buna, #4 2012-01-05 15:06:06
Re: anticonceptionale pentru scleroza multipla.ok multumesc o sa vad zilele urmatoare daca pot ajunge la doctoreasa. asta daca exista program dupa ora 19. Multumesc tuturor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|