homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilulele si lubrifierea vaginala

#1 2012-01-08 21:38:49

jeanne d'arc
Membru
Inregistrat: 2012-01-08

Pilulele si lubrifierea vaginala

Buna seara,
Iau pilule contraceptive Karissa de aprox 1 an si ma simt f bine cu ele.. cu exceptia unui detaliu, ma lubrifiez mult mai putin. Am tot crezut ca o sa se amelioreze cu timpul, dar incepe sa devina jenant in timpul actului sexual. Intrebarea mea catre cititoarele acestui forum este daca s-au confruntat cu aceasta problema si care ar fi solutia. Ma gandesc la o schimbare a pilulei, dar as vrea sa stiu daca aceasta a functionat pt cineva?
Sunt in Franta pentru o perioada mai lunga si deocamdata nu am gasit un medic ginecolog care sa ma primeasca.
Va multumesc.

#2 2012-01-08 21:48:14

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Pilulele si lubrifierea vaginala

da, lipsa lubrifierii sau o lubrifiere insuficienta poate fii de la pastile. ce iei? medic de planning trebuie sa cauti, nu ginecolog. cred ca schimbarea lor e o solutie foarte buna dar nu de capul tau. s-a tot scris pe forum.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-08 21:48:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.