|
Nu esti logat.
Servetele chinezesti#1 2009-08-02 12:25:38
servetele chinezestiSarumana!Cineva mi-a spus despre metoda asta contraceptiva-anume niste servetele chinezesti care se introduc acolo jos se dizolva si ofera ceva protectie!Stie cineva eficienta mod utilizare,de unde se pot procura,numele exact si pretul?Si mai ales daca pot aparea alergii,iritatii io stiu....Prietena mea nu poate lua anticonceptionale momentan(probleme sanatate) iar prezervativul(sa zicem ca se rupe prea des)deci...Multumesc anticipat! www.cosmote.ro Nu sunt pe creanga mea...da nici pe cealalta!Pur si simplu am luat-o razna-la propriu! Offline #2 2009-08-02 12:36:09
Re: servetele chinezestifoitele chinezesti sunt spermicide si nu au o eficienta prea ridicata(aproximativ 60 %). se introduc in vagin inainte cu 15 minute de actul sexual si se lasa se se dizolve. 3, 4 ore dupa actul sexual nu are voie sa se spele in vagin. Offline #3 2012-01-10 20:16:03
Re: servetele chinezestiioana mai intai sa o corectez pe lady in black, spermicidele se combina cu diafragma, si eventual cu calendarul, nu cu coitul intrerupt ca aia nu e metoda contraceptiva si nici nu e sanatos. acum, lubrifiantul special conceput pentru prezervativ este pe baza de apa ca sa nu atace latexul asa ca eu zic ca nu e ok, din moment ce nu ai voie sa te speli 3, 4 ore dupa contactul cu spermicide. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-10 20:16:32) Offline #4 2012-01-12 11:41:22
Re: servetele chinezesti
voi incepe prin a iti multumi pentru prezenta constanta si disponibilitatea de a ajuta....ma vad insa acum nevoita sa te corectez eu pe tine, dindu-i oarecum dreptate lui lady in black: coitul intrerupt este metoda de contraceptie, poate nu cea mai eficienta, evident nu cea mai de dorit, insa este metoda de contraceptie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-01-12 13:55:31
Re: servetele chinezestiputeti sa ma corectati oricand bineinteles de fapt imi dau seama ca este, dar cred ca e mai bine sa se evite, sau sa se stie exact care sunt riscurile. sa nu fie promovata in vreun fel. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|