|
Nu esti logat.
Anticonceptianale yasmin#1 2012-01-04 22:23:39
Anticonceptianale yasminBuna seara ,na numesc georgiana si am si eu o rugaminte iau anticonceptionale yasmin de 3ani si nu am renuntat la ele fac pauza numai cand trebuie sa imi vina menstruatia,si acuma vreau sa nu le mai iau nu am terminat tabletamai am 6pastile sa iau dar nu mai pot ca ma inteapa sanul drept se intampla ceva dc de maine seara nu le mai iau astept raspunsul urgent Offline #2 2012-01-04 22:26:00
Re: Anticonceptianale yasminmai degraba nu se intampla nimic daca le mai iei pana la sfarsitul foliei... in 6 zile chiar nu ai ce sa patesti Offline #3 2012-01-04 22:42:11
Re: Anticonceptianale yasminat-i scris mai degeaba sau degraba ca nu inteleg Offline #4 2012-01-04 22:57:33Re: Anticonceptianale yasminai putea aprecia faptul ca ti-a raspuns cineva cu buna intentie. sa iti traduc: ia si cele 6 pastile ca in 6 zile nu ai ce sa patesti. daca te opresti acum, nu mai esti protejata. du-te la medic! Offline #5 2012-01-11 16:46:56
Re: Anticonceptianale yasminsalut, sunt ivy, nu am luat pana acum contraceptive si am auzit de yasmine ca ar cele mai bune...dar am unele nelamuriri, eu fumez si nu stiu daca conteaza asta, pt ca am citit in prospectul de la yasmine ca nu e voie ......, as vrea sa stiu daca e neaparat nevoie de recomandarea doctorului pentru a lua yasmine, si ar mai fi faptul ca sunt putin supraponderala....daca asta conteaza,....sper sa nu ma ingras mai tare. va multumesc, astept, daca se poate un raspuns de la doctoresa. scuzati deranjul. Ultima oara a fost editat de ivy25 (2012-01-11 16:48:54) Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-12 00:15:03
Re: Anticonceptianale yasminmergi la planning, aici nu se recomanda anticonceptionale. ce e bun pentru o persoana, poate avea efecte nedorite la o alta. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2012-01-12 10:26:56
Re: Anticonceptianale yasmin
Evident, e nevoie de sfatul medicului pentru a lua yasmin(sau orice alt contraceptiv). Sfat pe care il poti primi in cabinetele de planning de oriunde din tara...in nici un caz pe un forum pe internet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2012-01-12 20:47:10
Re: Anticonceptianale yasminbuna! am si eu o nelamurire...eu iau cam de 1 si jumate Yasmine si de cel putin 6 luni am acele spotinguri cu o saptamana inainte de menstruatie!! am fost la dr. ( acelasi care mi le-a recomandat) si mi-a spus ca e normal si nu e nimic grav!! In tot acest timp eu am mai vb cu d-l dr. si in una dintre luni m-a pus sa iau 2 pastilute pe zi ( una de dimineata si una seara). In aceea luna n-am mai avut spotinguri si asa cred k a ajuns la concluzia ca eu am nevoie de anticonceptionale cu un dozaj mai mare de hormoni ,ceea ce el nu-mi recomanda si nici pe acestea nu mi le-a schimbat. Mentionez ca eu iau anticonconceptionale cam de 2-3 ani. Prima data am inceput cu Mercilon, dupa un an si ceva le-am schimbat tot din cauza spotingurilor. Care e parerea voastra? poate aveti un mai raspuns mai logic la nelamurirea mea...decat cel al d-lui Dr. Offline #9 2012-01-19 15:11:26
Re: Anticonceptianale yasminBuna fetele am si eu nevoie d ajutoru vostru ca doctorita la care am fost ma cam zapacit n-am mai luat de ceva timp ac-uri si acuma vreau sa reancep sa iau yasmine doar ca mie luna asta mia venit ms mai repede si nu am inceput sa le iau(asteptam rezutatul testului papa nicolaum care a iesit bine in sf) as vrea sa iau de acuma doar ca nu stiu cum sa fac luna urmatoare as dori sa-mi aman menstruatia.Mie ar trebui sa-mi vina p 8 februarie si as vrea sa-o aman pana pe 14 cand ar trebui sa incep sa iau ac.dupa calculele mele ar trebui sa incep de pe 28 luna asta da ma intreb nui prea tarziu.daca a mai trecut careva dintre voi prin situatia asta o rog sami dea un sfat.Va pooop si va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa Ultima oara a fost editat de ioanamy (2012-01-19 15:40:10) Offline #10 2012-01-19 15:33:10
Re: Anticonceptianale yasminmenstra iti va veni in principiu dupa 24-25-26 de zile de la inceperea foliei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-01-19 15:45:49
Re: Anticonceptianale yasmindaca le incepi pe 28, iti va veni menstra prin 22-24. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2012-01-19 15:47:37
Re: Anticonceptianale yasminmultumsc tare frumos o sa incep de sambata asta(21) si numai bine imi va veni luma viitoare pe 13 sau 14 sper numai sa nu vina mai repede.n-am mai luat d mult timp ac si am cam uitat Ultima oara a fost editat de ioanamy (2012-01-19 15:49:29) Offline #13 2012-01-19 15:49:32
Re: Anticonceptianale yasminsa te protejezi suplimentar primele 7 zile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-01-19 15:52:49
Re: Anticonceptianale yasminasa am sa fac iti multumesc tare mult pentru ca mai ajutat Offline #15 2012-01-19 15:58:53
Re: Anticonceptianale yasminn-ai pt ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-01-19 16:03:08
Re: Anticonceptianale yasminpoti sa incepi de marti sau de miercuri, ca sa vina dupa 14 februarie, ma gandesc ca nu vrei sa vina chiar de ziua indragostitilor de aia am pus o zi in plus. oricum depinde si in ce zi de pauza iti venea tie, prima, a 2-a, a 3-a etc. sau poti sa incepi acum folie, si sa o prelungesti cu cate pastile ai nevoie dintr-o folia de rezerva. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-19 16:03:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|