|
Nu esti logat.
Ajutor va rog :(!!!!#1 2012-01-23 09:16:45
Ajutor va rog :(!!!!Am o mare problema sunt disperata,am inceput sa iau anticonceptionale luna asta la inceputul menstruatiei...TRI-REGOL.Pe mine normal ma tinea 5 zile si este deja a 10 zi si mie inca imi vine ...aqm cateva luni am mai luat aceleasi pastile dar nu am avut nimic totu a decurs oke...aqm nu inteleg ce am.Contact sexual nu am avut de cv timp d aceea nu inteleg c a putut cauza asta.Pastilele nu sunt prescrise de medic dar atata timp cat le-am mai luat n-am crezut k o sa fie o problema.Ce sa fac...dc ma tine atat?n-am mai avut pana acum probleme de genul asta,interventii chirurgicale nu am avut niciodata ...ce ar trebui sa fac???Va multumesc mult si astept raspuns Offline #2 2012-01-23 10:18:00
Re: Ajutor va rog :(!!!!se numeste spotting si e normal in primele 3 luni de administrare; faptul ca in trecut n-ai avut probleme de la ele nu garanteaza ca nici acum nu vei avea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|