|
Nu esti logat.
Escapelle! Cateva lamuriri?#1 2012-01-27 23:59:34
Escapelle! Cateva lamuriri?Buna seara. As avea nevoie de cateva lamuriri, explicatii si eventuale sfaturi legate de urmatoare problema : am folosit 3 pastile escapelle in decursul a 9 luni, cam la intervale de 2-3 luni. Mentionez ca am folosit-o ca metoda de urgenta, si in toate cazurile am folosit prezervativul ca metoda contraceptiva . In seara aceasta am luat aceasta pastila pentru ultima data, insa sunt total nelinistita in legatura cu urmarile acestui tratament "abuziv" pe care l-am adoptat. Sunt constienta de prostia pe care am facut-o, si as vrea sa aflu daca se poate face ceva in continuare pentru a indrepta aceasta situatie. Ultima oara a fost editat de dariaa (2012-01-28 00:02:05) Offline #2 2012-01-28 00:02:34
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?daca ai folosit prezervativul de ce ai luat escapelle? s-a rupt? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2012-01-28 00:03:28
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?Din pacate s-a rupt da. Dereglari serioase? Cat de tare imi pun sanatatea in pericol? Offline #4 2012-01-28 00:08:13
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?in primul rand prezervativul nu se rupe decat daca e de 1 leu, expirat, pastrat in conditii vitrege sau pus incorect ..... deci eu zic de acum inainte sa ai grija la aspectele astea. "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2012-01-28 00:12:23
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?Cu siguranta nu o voi mai folosi. Eram curioasa sa stiu ce insemna o dereglare puternica, si daca eventual se poate regla la un sens normal in timp. Am 19 ani. Fertilitatea este posibil sa fie afectata? Daca da, grav? Sunt oarecum cuprinsa de remuscari si intr-o oarecare stare de disperare. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-28 00:19:26
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?nu e cazul sa disperi acum, totul se rezolva intr-un fel sau altul....deoacamdata trebuie sa ai grija la contraceptie, sa vezi care e treaba cu prezervativele alea de se rup atat de des si sa remediezi situatia asta. nu e numai problema sarcinii nedorite, ci si a unor eventuale bts-uri pe care le poti contracta daca nu te protejezi cum trebuie... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2012-01-28 00:22:41
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?Multumesc dea_di. Sincer m-ai linistit intr-o oarecare masura. Sper ca totul va fi bine si ca aceasta sa fie o greseala pe care sa o pot indrepta in timp. Un consult ginecologic in perioada imediat urmatoare are la ce sa ma ajute? E sincer linistitor sa stii ca persoane vin in sprijinul tau cu informatii. Offline #8 2012-01-28 00:26:55
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?in principiu daca te simti bine nu vad de ce ai mai merge la ginecolog, acolo trebuie sa ajungi o data pe an! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2012-01-28 00:28:00
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?Concluzia ar fi ca, stopand administrarea acestui medicament definitiv, in timp se vor rezolva toate dereglarile hormonale pe care mi le-ar putea provoca? Nu este nimic vatamat permanent, iar totul va reveni la normal odata cu trecerea timpului? Imi cer scuze pentru lamuririle exagerate, se trag din starea de neliniste pe care o am in momentul acesta. Ultima oara a fost editat de dariaa (2012-01-28 00:32:39) Offline #10 2012-01-28 00:37:40
Re: Escapelle! Cateva lamuriri?stii cum se zice....ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual! cred ca nici macar un doctor nu iti poate garanta ca pastilele astea nu or sa te afecteze in niciun fel. "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|