|
Nu esti logat.
Vitiligo?#1 2012-02-05 00:03:13
vitiligo?Sunt ingrijorata ca astazi am observat la fiul meu de 4 luni si 3 saptamani are o pata alba pe ceafa care se intinde in jos pe spate.Este destul de mare cam cat un deget de lunga.Nu o are din nastere ca as fi observat pana acum.Imi este teama sa nu fie vitiligo.Nu avem pe nimeni in neam cu asa ceva nici eu nici sotul.Ma ingrozeste gandul ca ar putea avea copilul meu.Sapt viitoare mergem la medic insa nu am rabdare si de acea va scriu.Daca ati patit ceva asemanator cu copiii vostri si era vorba de altceva sau chiar vitiligo, va rog sa-mi spuneti inatamplarea voastra. Ultima oara a fost editat de ana_misu (2012-02-05 00:12:31) Offline #2 2012-02-05 09:51:12
Re: vitiligo?pune o poza.... frate-meu a avut vitiligo in copilarie si stiu cum arata... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2012-02-05 10:04:55
Re: vitiligo?sincer nu cred ca apare la copii atat de mici, stai linistita. mergi la medic si vezi, poate iti da trimitere la dermato. asta in cazul in care nu se pricepe pediatra. Offline #4 2012-02-05 15:42:34
Re: vitiligo?stiu si eu cum arata vitiligo dar nu prea seamana-zic eu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|