homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor

#1 2012-02-14 09:58:32

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

postinor

am renuntat sa mai iau antic deoarece am incercat yasmine si karisa la recomandarea ginecolog si aveam dureri mari si sangerari intre menstre . vizita la medic am tot amanat-o. ultima menstra a fost pe 14 ianuarie, am avut contact neprotejat pe 4 febr la ora 23:30 , am luat postinor pe 6 febr la ora 23:30 + la 11:30 pe 7 febr ultima pastiluta. imi fac griji pt ca suntem in 14 si menstra nu a venit. ar trebui sa iau test de sarcina, deja imi fac griji...

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#2 2012-02-14 10:50:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: postinor

postinorul a fost luat corect, nu prea ai avea de ce sa-ti faci griji.
postinorul cauzeaza intarzieri si dereglari ale menstrei, unor fete le-a intarziat saptamani intregi; pt test, asteapta sa treaca 3 saptamani de la contact.

pe viitor te rog sa postezi intrebarile la un topic deja deschis, nu-i nevoie ca fiecare intrebare sa aiba propriul ei topic.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-14 18:26:05

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

ok.scuze, nu am mai intrat de ceva timp, m-am grabit sa aflu mai repede un rasp,,,o sa fiu mai atenta pe viitor.merci mult pt timpul acordat.as mai avea o intrebare daca tot am deschis topicul sper ca e ok daca o pun aici. daca ar iesi testul poz si am vrea sa pastram bebeul ar fi in regula dat fiind ca am luat deja postinorul?

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#4 2012-02-14 18:27:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da smile sunt persoane care au ramas gravide peste postinor/escapelle si au bebei sanatosi; bineinteles, trebuie ca si analizele considerate "prenatale" sa iasa ok.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.