|
Nu esti logat.
Ajutati-ma va rog....#1 2012-02-16 14:49:42
ajutati-ma va rog....am o problema foarte grava va spun pe scurt problema mea ca nu am timp...am o fetitza de 8 sapt, locuiesc cu socrii si nu ne intelegem deloc, eu nu ma vreau sa stau aici...nu mai suport...sotul meu e de partea mea dar nu vrea deloc sa se lipseasca de ei ...eu nu mai vreau sub nici o forma sa stau aici...sotu nu ma lasa sa plec cu fetitza ...si nu stiu cum sa procedez sa pot lua fetitza...nu vreau sa plec si sa o las si pe urma sa spuna ca am parasit=o si am plecat nu ma pricep deloc....daca plec unde trebuie sa merg sa spun ca vreau sa iau copilul si sa mi-l dea cumva??? Credeti ca o sa-i lase fetitza lui sau mie ? NU pot plec fara ea mai bine stau si suport totul si fara ea nu plec....deci invatati-ma cum sa procedez. Am o minune de fetitza Offline #2 2012-02-16 17:27:51
Re: ajutati-ma va rog....ti-am mutat topicul la mamici, cred ca e mai potrivit aici daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-02-16 17:31:10
Re: ajutati-ma va rog....multumesc Am o minune de fetitza Offline #4 2012-02-16 18:39:04
Re: ajutati-ma va rog....daca vrei sa divortezi, iti tre orice alt motiov decat "nepotrivire de caractere', care nu merge cand ai minori Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|