homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil sarcina??

#1 2012-03-20 01:04:40

alemario5
Membru
Inregistrat: 2012-03-20

posibil sarcina??

buna fetelor,am si eu o nelamurire,in luna noiembrie am avrut sa concep al doilea bebe,insa menstruatia sia facut aparitia cu o intarziere de vreo 4 zile,si cand am vazut ca mia venit menstruatia nu am mai incercat sa raman insarcinata mam ferit,insa de atunci cu toate ca menstruatia isi face aparitia in fiecare luna cu intarzierii de cateva zile,am toate simptomele unei sarcinii,sani durerosi,greturi,pofte,oboseala,plus ca burta a crescut mult si e foarte tare,uneori am impresia ca si misca ceva....insa am facut 3 teste de sarcina si au iesit negative.este posibil ca atunci cand ai menstruatie peste sarcina ca testul sa iasa negativ?la dr am fost,mentionez ca nu ma aflu in tara locuiesc in londra,iar cei de aici au zis ca nu exista menstruatie peste sarcina si intai trec pe la dr de familie daca el considera sa imi dea trimitere la ginecolog bine daca nu nu mai ajungi la niciun ginecolog,o sa ma duc la un particular zilele astea,pana atunci stau ca pe ace.a mai fost cineva in situatia asta?cunoasteti pe cineva cu menstruatie peste sarcina dar test negativ? gravida

#2 2012-03-20 09:33:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: posibil sarcina??

nu exista test negativ daca esti gravida. Punct.
asadar nu esti gravida

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.