homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista riscul unei sarcini?

#1 2012-03-21 13:45:15

DanielaF
Membru
Inregistrat: 2012-03-21

Exista riscul unei sarcini?

Buna!

Trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 14 martie, plus-minus 2 zile, si inca nu mi-a venit si azi e data de 21, adica am intarziere de 7 zile. Mentionez ca am facut sex neprotejat, prin metoda coitus interruptus. Aceasta metoda am folosit-o de foarte putine ori si actul sexul fiind scurt, maxim 1-2 minute si partenerul meu nu ejacula chiar in momentul incheierii, ci dupa o vreme. Folosim de regula prezervative, metoda asta am folosit-o doar acum. Si am fost si racita o perioada de 2 saptamani si am luat TeraFlu si ceva medicamente pt gat. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Mi-au aparut cosuri, ca de obicei inainte de menstruatie, dar nu am sani durerosi si nici nu am simptomele unei sarcini, momentan.

Totusi, e posibil sa fii ramas insarcinata? Ma ingrijoreaza aceasta intarziere a ciclului de atatea zile, tinand cont ca este cand mai imi intarzie maxim 3 zile.

Multumesc!

#2 2012-03-21 13:51:47

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Exista riscul unei sarcini?

da, exista un mic risc. pt a fi concludent, testul de sarcina il faci la 3 sapt dupa contact sau la o sapt de la intarzierea menstruatiei. se poate sa-ti intarzie si pt ca ai fost racita. sau pt ca esti stresata acum ca nu-ti vine. deci motive pot fi mai multe. mai fa un test ca sa fii sigura

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.