homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat va rooog-3

#39 2012-02-25 01:34:26

loveyou1234
New member
Inregistrat: 2012-02-23

Re: Am nevoie de un sfat va rooog

eu le iau ca nu ma joc am cerut doar un sfat ca nu le iau de foarte mult timp si nu stiam sigur.ms oriqm de ajutor ! pup !

#40 2012-02-27 12:25:22

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

loveyou1234 a scris:

si nu se intampla nimic sigur daca le iau a8a zi,nu?daca eu incep a7a zi urmatoarea tableta mi se deregleaza organismu adik ma refer ca nu am nici o data fixa cand iau pastilele,la fiecare luna e alta zi.daca incep a8a zi adica duminik le incep si sambata mi se termin asa am inceput si prima tableta si am facut calcul la celelalte luni si tot asa imi pica duminica le incep sambata mi se termin!sper ca stiti la ce ma refer ! multumesc frumos de sfat ! va pup !

nu data conteaza adica sa zicem 23 martie si 21 aprilie, ci ziua din saptamana, adica marti sa zicem. daca nu incepi folia mereu in aceeasi zi din saptamana inseamna ca nu le iei bine, ori scurtezi pauza, ceea ce nu afecteaza protectia, ori o lungesti, ceea ce inseamna ca risti sa ramai insarcinata. ma dau ca exemplu personal, ca sa intelegi, eu incep folie noua mereu intr-o zi de miercuri, ceea ce inseamna ca dupa 3 saptamani, fix intr-o zi de marti termin folia, fac pauza miercuri, joi, vineri, sambata cand imi si vine menstruatia mereu sambata, duminica, luni, marti, iar miercuri incep alta folie la ora stabilita. daca numeri zilele de pauza insirate, sunt exact 7, adica miercuri, in a 8-a zi, incep folia noua. lamurita?

#41 2012-03-03 21:06:17

irisha
Membru
Inregistrat: 2012-03-03

BUNA sunt noua aici as vrea sami spuneti ce tableta sa iau pentru a scapa de sarcina..urgent daca se spoate

#42 2012-03-03 21:07:48

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Esti insarcinata deja? Nu poti sa iei nicio tableta atunci, sa "scapi" de sarcina. Sarcina nu e durere de masea, sa te descotorosesti de ea cu o pastila.

Daca ai avut contact neprotejat si vrei sa eviti o sarcina, ai putea lua Postinor sau Escapelle, dar in primele 24h de la contact. Si ai grija, se poate lua in situatii de urgenta, adica maxim de 2 ori pe an! Pe viitor, protejati-va!!!

Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2012-03-03 21:09:04)

#43 2012-03-30 15:55:15

matreoska
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-03-20

Buna fetelor!

Am si eu o mare rugaminte la voi,daca a-ti putea sa imi da-ti un sfat sau daca a-ti patit si voi asa ceva.
Aseara am facut dragoste cu prietenul meu si la un moment dat au inceput sa ma doara ovarele ingrozitor si nu am mai rezistat,dupa care ma simteam foarte balonata.
Ma gindesc oare ce poate fi?
Va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine ce ar trebui sa fac ca sa fie bine.

Multumesc anticipat pentru raspuns

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.