|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat va rooog-3#39 2012-02-25 01:34:26
Re: Am nevoie de un sfat va rooogeu le iau ca nu ma joc am cerut doar un sfat ca nu le iau de foarte mult timp si nu stiam sigur.ms oriqm de ajutor ! pup ! Offline #40 2012-02-27 12:25:22
Re: Am nevoie de un sfat va rooog
nu data conteaza adica sa zicem 23 martie si 21 aprilie, ci ziua din saptamana, adica marti sa zicem. daca nu incepi folia mereu in aceeasi zi din saptamana inseamna ca nu le iei bine, ori scurtezi pauza, ceea ce nu afecteaza protectia, ori o lungesti, ceea ce inseamna ca risti sa ramai insarcinata. ma dau ca exemplu personal, ca sa intelegi, eu incep folie noua mereu intr-o zi de miercuri, ceea ce inseamna ca dupa 3 saptamani, fix intr-o zi de marti termin folia, fac pauza miercuri, joi, vineri, sambata cand imi si vine menstruatia mereu sambata, duminica, luni, marti, iar miercuri incep alta folie la ora stabilita. daca numeri zilele de pauza insirate, sunt exact 7, adica miercuri, in a 8-a zi, incep folia noua. lamurita? Offline #41 2012-03-03 21:06:17
Re: Am nevoie de un sfat va rooogBUNA sunt noua aici as vrea sami spuneti ce tableta sa iau pentru a scapa de sarcina..urgent daca se spoate Offline #42 2012-03-03 21:07:48
Re: Am nevoie de un sfat va rooogEsti insarcinata deja? Nu poti sa iei nicio tableta atunci, sa "scapi" de sarcina. Sarcina nu e durere de masea, sa te descotorosesti de ea cu o pastila. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2012-03-03 21:09:04) Offline #43 2012-03-30 15:55:15
Re: Am nevoie de un sfat va rooogBuna fetelor! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|