|
Nu esti logat.
Prima menstra dupa cezariana#1 2012-01-12 21:32:22
Prima menstra dupa cezarianaBuna seara, mamici:) Offline #2 2012-01-13 10:30:14
Re: Prima menstra dupa cezarianaCam aceeasi problema am avut-o si eu. Nu mai stiam daca s-au "intors"/ p[relungit lohiile sau daca e menstra. Era menstra. La fel, am sunat medicul, m-a linistit. E dereglat organsimul. Va trece sangerarea. Nu mai tin minte cat a durat la mine, oricum, lohiile vreo 30 de zile, prelungite apoi cu menstra asta pana la vreo 55 de zile. Eu zic sa te linistesti, nu cred ca e o problema. Oricum, trebuie sa mergi la control, nu? 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #3 2012-01-13 11:31:36
Re: Prima menstra dupa cezarianala mine a durat 7 zile dar mult cantitativ si stiu pe cineva la care a durat 3 sapt ... Offline #4 2012-01-13 12:41:08
Re: Prima menstra dupa cezariana
Eu am avut vreo 2 saptamani sangerari intense, de ma speria lumea ca mi-a ramas placenta in uter si de la aia. Insa era menstra, la vreo 8 saptamani dupa ce am nascut Offline #5 2012-01-13 14:59:45
Re: Prima menstra dupa cezarianaSi eu am patit cam la fel.nu mai stiam daca e menstra sau tot lohiile.. "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-13 16:10:23
Re: Prima menstra dupa cezarianablue si tu ai alaptat ... Offline #7 2012-01-13 18:09:15
Re: Prima menstra dupa cezarianaSi mie mi-a venit la 9 saptamani dupa nastere, m-a tinut 10 zile si cantitate destul de mare plus dureri de burta. Offline #8 2012-01-13 19:14:33
Re: Prima menstra dupa cezariana
Si inca alaptez... Suntem ghinioniste, ce mai Offline #9 2012-01-16 22:39:44
Re: Prima menstra dupa cezarianaBuna seara, mamici! Offline #10 2012-01-18 21:09:44
Re: Prima menstra dupa cezarianaAm inceput de luni seara tratamentul si nu se opreste......dr a zis ca daca nu se opreste sa astept sa vina urmatorul ciclu saqu sa vin la eco in 2 sapt......cred ca am sa merg s amai cer o a doua parere ca sunt destul de ingrijorata de acum Offline #11 2012-03-02 22:07:23
Re: Prima menstra dupa cezarianaEi bine am fost nevoita sa fac chiuretaj biopsic ptr ca problema era de la mucoasa uterina care era f groasa. Mi-a dat dupa interventie sa iau si anticonceptionale, am terminat prima folie, m-a tinut 3 zile sangerearea, a 4-a zi, adica joi(ieri), a fost f putin si s-a oprit pe la amiaza de tot insa azi cand am reinceput folia a doua de anticonceptionale m-am trezit seara cu sangerare din nou.....Nu mai inteleg nimic!!!Am sunat dr a zis ca nu e normal dar ca se mai intampla si sa iau anticocneptionalele in continuare. A mai patit cineva asa ceva ? Offline #12 2012-03-02 23:21:49
Re: Prima menstra dupa cezarianase cheama spotting si este destul de probabil sa se intample in primele 3 luni de administrare a AC-lor, pana se obisnuieste organismul cu ele. nu sunt motive de ingrijorare. Offline #13 2012-03-02 23:30:38
Re: Prima menstra dupa cezarianaSpottingul nu este maroniu si f putin cantitativ ? La mine e rosu ca la ciclu si nu chiar f putin, nici mult ce-i drept. Am mai avut spotting mai demult de la anticonceptionale insa f putin cantitativ si zilnic, acum parca e ciclu dar nu f abundent..... Offline #14 2012-03-03 00:18:56
Re: Prima menstra dupa cezarianapoate fi si rosu dar nu prea e bine daca e cantitate mare. vezi ce se mai intampla si eventual mai discuta o data cu medicul. Offline #15 2012-03-03 11:08:26
Re: Prima menstra dupa cezariananush daca e cant mare, a fost doar atunci cand a reinceput apoi doar putin, adica nu era ok un absorbant zilnic (ar fi fost la limita ptr cantitatea care curgea)da nici unul normal (era destul de mare ptr acea cantitate). Ultima oara a fost editat de rocsyka (2012-03-03 11:10:16) Offline #16 2012-03-24 11:59:11
Re: Prima menstra dupa cezarianaAm terminat joi a doua folie de anticonceptionale si azi (sambata) vad ca deja incepe sa curg ceva maroniu. Tot mi-a mai curs maroniu seara cam la ultimele 5 pastilutz din folie. Ideea e ca la prima folie am terminat vineri si mi-avenit luni (s-a terminat in zi diferita de luna asta ptr ca la inceput mi-a dat in primele zile sa iau cate 2 pastile nu 1). Nelamurirea mea este: nu ar trebui sa vina regulat de acum, daca la prima folie a venit a treia zi dupa terminarea foliei acum de ce apare ciclul din a doua zi dua terminarea foliei?Plus ca am observat luna trecuta o scurgere maronie cateva zile dupa carea dispart iar pe final de folie tot asa ceva maroniu....Cam cat mai dureaza spottingul asta si daca e normal?IAu anticonceptionle tri-regol. Astept un raspuns ptr a sunt ingrijorata.Mentionez ca am avut si contact azi dimineata, sper sa nu fi fost o problema. Multumesc! Ultima oara a fost editat de rocsyka (2012-03-30 19:46:14) Offline #17 2012-03-30 19:54:11
Re: Prima menstra dupa cezarianaCum pot lua legatura cu doctoressa ptr o parere. Am toate analizele facute si vad ca are si cabinet de plannig. Eu anticocneptionalele le am de la cabinetul de planning si poate ma ajuta cumva cu o parere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|