|
Nu esti logat.
Ajutati-ma#1 2012-03-29 19:25:01
Ajutati-maBuna ma puteti ajuta si pe mine va rog?? am fost la ginecolog luni si mi`a prescris sa iau ac Karissa de joi , dar mi`e mentruatia mi`a venit sambata spre duminica si eu azi am uitat la se le iau ... pot sa incep sa le iau de maine?? adica de vineri (dar mie mentruatia normal ma tine o sapatamana in cap adik cam sambata ma lasa de tot... deci puteti va rog sa`mi zice`ti daca pot sa le iau de maine ?? k ink mai sunt pe mentruatie dar penultima zi .... Offline #2 2012-03-29 19:31:02
Re: Ajutati-maoricum nu conteaza, trebuie sa te protejezi suplimentar pana iei primele 7 pastile Offline #3 2012-03-29 19:31:18
Re: Ajutati-maPai da, poti sa le incepi in orice zi. Daca nu le incepi in prima zi de menstruatie, trebuie sa te protejezi cu prezervativ 7 zile. In rest, nu e nicio alta restrictie. Daca le incepeai din prima zi de mentruatie, efectul contraceptiv se instala de la prima pastila. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2012-03-29 19:32:09) Offline #4 2012-03-30 15:52:25
Re: Ajutati-maBuna fetelor! Offline #5 2012-03-30 19:07:02
Re: Ajutati-maEsti la ovulatie, ar trebui sa iti vina menstra ? Poate fi o coincidenta fara legatura cu menstra, poate ai racit sau ceva de genul asta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-30 20:01:39
Re: Ajutati-mamultumesc mult de tot pt raspuns ... . O sa incep sa le iau si daca este sa am cateva nelamuriri va pot intreba pe voi ?? Daca vreti sa ma lamuritzi si p mn k sunt mai miqutza si ma descurc un piculetz mai greu... Offline #7 2012-03-30 21:48:09
Re: Ajutati-manormal ca da. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|