homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfat metoda contraceptie noua

#1 2012-04-03 09:51:52

annacb02
Membru
Inregistrat: 2010-02-22

sfat metoda contraceptie noua

Buna ziua!Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra...iau anticonceptionale Yasmine de aproape patru ani si asta la sfatul medicului, dar ca efect advers m-am ingrasat foarte tare(aproximativ 10 kg), sa precizez ca inainte de Yasmine am mai incercat si alte AC (tot recomandate de medic si care au avut acelasi efect) asa incat in sase ani de utilizare m-am ales per total cu vreo 15 kg in plus pe care imi este foarte greu sa le dau jos.Sa mentionez ca am 30 de ani, nu am fost insarcinata si pentru moment nici nu imi doresc asta si nici relatii sexuale foarte dese nu am (cam odata pe saptamana) si m-am gandit sa incerc Pharmatex sau Contracept M, dar nu stiu cat de eficiente sunt.Am citit opiniile de pe forum, dar nu sunt convinsa.M-am gandit sa combin metoda calendarului (sa imi achizitionez un test de ovulatie ca sa fiu sigura ca pot determina corect zilele) cu un spermicid.Ce parere aveti?Sunt satula de luat AC...pur si simplu nu le mai suport, dar as vrea ceva sigur si o metoda care sa tina total de mine (exclud prezervativul).In momentul asta nu am nevoie de o sarcina pentru ca ma asteapta niste examene foarte grele carora nu le-as putea face fata.Va multumesc pentru timpul acordat si astept opinii.

#2 2012-04-03 11:16:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: sfat metoda contraceptie noua

Inteleg.
cred ca daca folosesti metoda calendarului(adicva nu faci sex in perioada fertila) si o asociezi chiar si cu spermicidele in afara perioadei fertile eficienta trebuie sa fie foarte buna

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.