|
Nu esti logat.
Sanse de sarcina /menstruatie neregulata#1 2012-04-03 16:49:17
sanse de sarcina /menstruatie neregulataBuna ziua. Am 22 de ani si un ciclu ce variaza intre 36- 43 de zile, fara alte afectiuni genitale. Ultima menstruatie am avut-o pe 26 februarie. Pe 27 martie , dimineata am inceput sa resimt niste dureri puternice pelvine, predominant in fosa iliaca dreapta. Simtind un pic ca retin si apa am crezut k urmeaza sa imi vina menstruatia, fiind in cea de a 31 zi, si am avut un contact sexual neprotejat in acea seara, cu ejaculare inauntru. Insa de atunci au trecut 7 zile si menstruatia nu mi-a mai venit si durerile , localizate in fosa iliaca dreapta, continua. Alte simptome premenstruale nu am ,si nici altele care ar putea indica o anexita. vaginita/ infectie urinara, si tind sa cred ca au marcat ovulatia, avand in vedere ca am si cicluri ce dureaza 43 de zile. Mentionez ca in toamna am mai manifestat dureri in preajma ovulatiei. Ce credeti, am motive mari de ingrijorare? Cand as putea sa fac un test de sarcina si sa stiu cu certitudine, in cazul in care nu imi vine menstruatia? informatiile desp[re eficacitatea testului de sarcina pe care le -am gasit variaza de la 10 la 21 de zile. Offline #2 2012-04-03 16:55:44
Re: sanse de sarcina /menstruatie neregulatatestul il poti face la 3 saptamani dupa contact (cel din urina), iar cel de sange ceva mai devreme, vreo 2-2.5 saptamani. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-04-03 16:57:59
Re: sanse de sarcina /menstruatie neregulatachiar in ziua respectiva am avut un pic de scurgere mai abundenta , care apoi a incetat:-? Offline #4 2012-04-03 17:01:11
Re: sanse de sarcina /menstruatie neregulatasecretia la ovulatie e mai inchegata, ca un albus de ou, dar asta nu e regula generala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|