homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAA

#1 2012-04-12 10:32:27

Laurik
New member
Inregistrat: 2006-04-21

Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAA

Buna ziua Doctoressa si salut tuturor,

Dupa o pauza de un an jumate am reinceput sa iau AC. Medicul mi-a recomandat YAZ. Le-am inceput in prima zi de menstruatie si sunt la a treia pastiluta. Buba: din momentul ala nu s-a mai intamplat nimic-nimic. Avusesem toate simptomele premergatoare menstruatiei - durere de burta, m-am umflat de apa, ameteala etc - dar... dupa primul YAZ s-a oprit cu totul. Oricum la mine prim zi inseamna cantitate fff mica si cam palida, dar... atat?! Inca ceva: de sambata am inceput un tratament de 4 zile cu ovule Cervugid. Poate fi si de la ele? Sau de la AC? Luna trecuta nu am facut niciun tratament hormonal si nici insarcinata nu sunt, ca mi-am facut test. Deci? Oare o veni in pauza cu pilule placebo? Si, in conditiile astea, sunt protejata?

Multumesc mult pentru raspunsuri!

PS Sarbatori luminate tuturor! Va pup

#2 2012-04-12 10:40:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAA

In primul rand - scrierea cu caps lock pe un forum inseamna ca urli smile totala lipsa de respect.
In al doilea rand, se mai intampla sa se opreasca menstruatia cand incepi sa iei anticonceptionale, nu e nimic in neregula; sigur va veni intr-una din cele 4 zile cu pastile placebo; daca esti sigura ca aia a fost menstra, ai fost protejata instant; daca nu, protectia se instaleaza dupa 7 zile.
In al 3lea rand, inainte de a deschide subiect nou, foloseste functia de cautare; intrebarea ta se putea incadra perfect aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html sau aici http://forum.anticonceptionale.ro/t36814-Yaz.html

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-04-12 11:11:08

Laurik
New member
Inregistrat: 2006-04-21

Multumesc mult, Yoyolina! Scuze de caps, dar eram usor disperata. Stiu ca menstra se poate opri de la pilule, dar nu ma asteptam asa, chiar din prima smile Cat despre cautare, mi-am petrecut vreo 45 de minute cautand topics despre YAZ, am si citit, cu toate astea, nu am gasit nimic care sa semene cu ce voiam eu sa intreb. Adica nu am gasit pe nimeni care sa fie la prima folie dupa o pauza lunga si sa se trezeasca fara menstra. Brusc. smile Multumesc inca o data!

#4 2012-04-12 12:49:31

yoyolina
Moderator

nu trebuie sa gasesti exact problema respectiva, ci un topic unde se discuta despre yaz/alte anticonceptionale smile

#5 2012-04-17 10:50:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Laurik, esti protejata.
Ok, s-a oprit menstra...nu are nimic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2012-04-17 12:08:33

cocoletanicoleta
New member
Inregistrat: 2012-02-16

Daca ai contact sexual si in urmatoarea perioada uiti o pastila din blister, exista vreun risc sa ramai insarcinata?

#7 2012-04-17 12:36:58

yoyolina
Moderator

contactele de dinainte sa uiti o pastila sunt protejate; probleme pun cele de dupa.

#8 2012-04-17 12:37:58

cocoletanicoleta
New member
Inregistrat: 2012-02-16

yoyolina a scris:

contactele de dinainte sa uiti o pastila sunt protejate; probleme pun cele de dupa.

Multumesc frumos!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.