homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Patch-uri hormonale si inele vaginale...-5

#77 2011-04-06 15:55:07

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Patch-uri hormonale si inele vaginale...

buna ziua. in legatura cu inelul vaginal am incercat sa ma informez si se tot ridica problema daca se simte sau nu in timpul actului sexual. din alte discutii am inteles ca se scoate pentru a avea contact. deci se scoate sau nu? daca da, asta e un mare minus. si e bihormonal sau mono? daca am luat pastile pot sa trec direct pe inel fara sa mai merg la o noua consulatie? multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-14 19:18:40)

#78 2011-04-06 15:59:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

din ce am inteles eu nu se simte, dar daca totusi ti se pare ca-l simti il poti scoate, poti sta fara el maxim 3 ore
e cu estrogen + progesteron, ca pastilele combinate
ar fi de preferat sa mergi la planning ca la orice schimbare de pastile, ai avea ocazia sa si afli raspunsuri la toate nelamuririle legate deel

#79 2012-03-24 16:10:33

eph
Hero member

noi intrebari: 1. stiu doar de existenta unui "nuvaring", aceasta este doar o varianta sau e singurul? pentru ca pastilele sunt 30 de marci, combinatii diferite de hormoni, concentratii diferite, cu unele te intelegi, cu altele nu. nu inteleg cum este inelul. stiu ca doza este chiar mai mica decat la pastile, dar se poate sa-mi fie rau de la el, sa nu mi se potriveasca? sau exista nu stiu cate feluri ca la pastile?
2. se mai pune problema de vomat si diaree? daca da, cum se rezolva?
3. dar de antibiotice si celelalte influente? (gref, sunatoare). si aici, functioneaza pe principiul pastilelor, daca ai luat antibiotic, protectie pe durata lui + 7 zile dupa, dar 7 zile cu inel, nu de pauza? si daca prinzi pauza ce faci? pui alt inel direct, fara pauza?
multumesc big_smile

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-24 16:11:18)

#80 2012-03-25 11:27:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

1. doar nuvaring, adica o singura combinatie de hormoni; e posibil sa nu ti se potriveasca, la fel ca la pastile
2. nu
3. da, functioneaza ca la pastile, aceleasi principii, poti pune alt inel fara pauza
eu abia asteptam sa-l incerc, dar ginecologul mi-a zis ca e risc de infectii si nu prea il recomanda  cesafac deci nu stiu ce sa fac

#81 2012-04-20 14:07:30

eph
Hero member

multumesc frumos, nu ma tenteaza, acest unic nuvaring atunci... pai cred ca riscul asta e ca la orice ai pune inside, ca si la ob-uri, si am folosit ani si ani la rand zilnic si nici urma de infectie, asa ca eu as incerca in locul tau.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.