|
Nu esti logat.
AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!#1 2012-04-23 18:10:29
AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!Buna ziua sunt noua pe aici am o nelamurire de un an de zile iau diane 35 pt chisturi ovariene.inluna martie am inceput sa le iau,m-am simtit bine fara reacti adverse in luna iulie nu mi-a mai venit menstruatia am dat o fuga la medic si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu e nimic grav e o reactie de obisnuinta a organismului ,a doua luna mi-a venit menstruatia .acum dupa aproape un an aceasi problema nu mi-a venit menstruatia ..precizez ca de obicei am fluxul fff putin.mi-am facut test de sarcina si este negativ.acum vreau sa le schimb cu yasmin ..credeti ca sunt bune?si cum le iau ?dupa pauza de 7 zile incep direct cu yasmin??multumesc Offline #2 2012-04-23 19:48:40
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!ar trebui sa-ti intrebi medicul daca poti sau nu sa le schimbi. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2012-04-24 09:50:15
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!Pai cand am fost la control chisturile au disparut a zis sa le iau in continuare sa nu se mai formeze iar.cat despre schimbarea anticonceptionalelor a zis ca toate sun bune dar sa ramana la diane pt ca mi sa obisnuit organismul cu ele.dupa 3 luni de diane mi-au dispartut chisturile.credeam ca mai este cineva care a patit dupa diane sa nu i vina mesntruatia.mersi oricum Offline #4 2012-04-24 10:45:00
Re: AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!se mai intampla sa nu-ti vina menstruatia cand iei AC Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|