homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!

#1 2012-04-23 18:10:29

alexandra_ms
Membru
Inregistrat: 2012-04-23

AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!

Buna ziua sunt noua pe aici am o nelamurire de un an de zile iau diane 35 pt chisturi ovariene.inluna martie am inceput sa le iau,m-am simtit bine fara reacti adverse in luna iulie nu mi-a mai venit menstruatia am dat o fuga la medic si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu e nimic grav e o reactie de obisnuinta a organismului ,a doua luna mi-a venit menstruatia .acum dupa aproape un an aceasi problema nu mi-a venit menstruatia ..precizez ca de obicei am fluxul fff putin.mi-am facut test de sarcina si este negativ.acum vreau sa le schimb cu yasmin ..credeti ca sunt bune?si cum le iau ?dupa pauza de 7 zile incep direct cu yasmin??multumesc

#2 2012-04-23 19:48:40

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Re: AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!

ar trebui sa-ti intrebi medicul daca poti sau nu sa le schimbi.
AC nu se ia dupa cum iti recomanda prietena,sora,mama,vecina..Noi nu ne putem da cu parere daca sunt sau nu bune Yasmin.
La un control sa vezi cum e treaba cu chisturile dupa un an de tratament ai fost?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#3 2012-04-24 09:50:15

alexandra_ms
Membru
Inregistrat: 2012-04-23

Pai cand am fost la control chisturile au disparut a zis sa le iau in continuare sa nu se mai formeze iar.cat despre schimbarea anticonceptionalelor a zis ca toate sun bune dar sa ramana la diane pt ca mi sa obisnuit organismul cu ele.dupa 3 luni de diane mi-au dispartut chisturile.credeam ca mai este cineva care a patit dupa diane sa nu i vina mesntruatia.mersi oricum

#4 2012-04-24 10:45:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

se mai intampla sa nu-ti vina menstruatia cand iei AC
dar diane sunt mai mult un tratament, nu e bine sa fie luate pe termen lung, de asta ar trebui sa ti se prescrie altceva pentru contraceptie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.