homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor va rog

#1 2012-04-29 23:05:46

bagdad
Membru
Inregistrat: 2012-04-29

ajutor va rog

i-au antibebe karissa d 3 ani sunt foarte bune....am o problema fetele mare.....a 8 zi dupa ciclu am luat pilula asta fiind duminica luni am luat-o pe urmatoarea si seara amm avut contatc sexual marti am luat-o pe a 3 miercuri pe a 4 joi avand treaba am uitat sa o iau si am luat doar una singura vineri apoi sambata si duminica mi-a venit o scurgere mare rosie pe chilot se poate sa fi ramas gravida?sau doar mi-a venit ca am facut o intrerupere va rog ajutati-ma

#2 2012-05-02 10:08:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ajutor va rog

lasind la o9 parte ca nu inteleg mare lucru din ce scrii...ca nu inteleg cum si de ce incepi tu folia a 8a zi dupa ciclu si nu dupa 7 zile de pauza cum e corect....pot doar sa iti spun ca risc de sarcina exista daca uiti pastila in prima saptamina, asa cum inteleg ca ai facut tu...insa e de asemenea foarte posibil sa singerezi daca uiti sa iei pastila. Nu poti stii nimic sigur acum. Test de sarcina la 3 saptamini de la contactul de marti ca sa te lamuresti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.