homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Coitus interruptus..??

#1 2012-05-02 02:03:04

bibistrocel
New member
Inregistrat: 2012-04-16

coitus interruptus..??

ok..am si eu cateva intrebari referitoare la aceasta metoda si poate ma lamuriti si pe mine nustiu

de ce de fapt esueaza ea (nu iau in considerare bolile cu transmitere sexuala aici, ci doar strict sarcina)?
pentru ca teoretic, lichidul preejaculator nu contine sperma, si daca partenerul a urinat dupa o ejaculare anterioara, se poate continua.
sa inteleg ca singurul motiv pentru care ar esua in acest caz este daca partenerul nu se retrage la timp?
si mai am inca o intrebare nustiu
cam cati spermatozoizi ajung la ovul in final?
ca am citit pe net, ca doar 10% ar trece de vagin si de uter, pana la acele tuburi..si asta daca isi da drumu inauntru...daca nu isi da, si e doar putin din lichidul acela, eu zic ca sansele scad considerabil.

am citit pe net ft multe posturi in care fete zic ca au ramas insarcinate din aceasta metoda si nu vad in pisici cum x.x se poate ca partenerul sa nu se fi retras la timp?

voi ati folosit vreodata aceasta metoda? ce s-a intamplat dupa aceea? as aprecia mult mult daca ati putea sa imi spuneti, intrucat eu fiind in perioada fertila acum cateva zile, am folosit-o, si sunt cam speriata nustiu (da, da, stiu, nu trebuia.. cesafac ) stiu sigur ca iubitul meu a ejaculat totul in afara, la timp, deci cam care ar fi sansele teoretic sa fiu insarcinata? cesafac de asemenea, el a mai folosit aceasta metoda timp de 3 ani si nu s-a intamplat nimic  nustiu care erau sansele ca fosta lui sa fie infertila sau ceva, in caz de.., acum pe bune? x.x

vreau mult sa imi impartasiti din experienta voastra cu aceasta metoda, ca nu am pe cine altcineva sa intreb.  cesafac  apreciez

#2 2012-05-02 10:04:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: coitus interruptus..??

teoretic, cum bine zici, lichidul preejaculator nu contine sperma insa, atit teoretic cit si practic el poate sa contina spermatozoizi!
Mai departe, e relativ simplu ca partenerul sa nu se retraga la timp, fiindca asta depinde destul de mult de capacitatea lui de a se controla care vine cu experienta si cu autocunoasterea(din nefericire, tendinta, mai ales la virsta tinara, este de a impinge cit mai departe momentul retragerii, deci riscul de a scapa citeva picaturi pe drum.
Asa, este, cam 10% din numarul total de spermatozoizi reusesc sa ajunga in preajma ovulului, onsa e bine sa tii cont de faptul ca sunt cam 4-5 milioane pe ml de ejaculat si ca, la o ejaculare se elimina cam 5 ml....so, fa si tu o socoteala, ca mie mi-a sat ca ajung cam 2 milioane daca nu gresesc. Si daca mai iei in calcul si faptul ca in realitate e suficient un singur spermatozoid(nu fecundeaza mai multi deodata acelasi ovul) ca sa ramii gravida eu cred ca de pe aici apar procentele alea mari de esec.
O fi folosit partenerul tau coitul intrerupt timp de 3 ani cu succes, dar asta nu ne da vreo garantie pentru viitor, de nici un fel.
Asa ca, eu una personal te sfatuiesc cu caldura sa nu lasi protectia ta in baza altuia, indiferent ca tu crezi ca el e la fel de interesat ca si tine sa nu fie probleme. In realitate, dat fiind ca tu si doar tu risti sarcina, nimeni nu e la fel de interesat ca tine sa o evite pina cind vei fi dispusa sa ti-o asumi. Asa ca foloseste te rog o metoda eficienta de contraceptie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-05-02 11:52:09

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

din punctul meu de vedere nu e o metoda sigura si sanatoasa pt partener...am folosit-o si o mai folosesc dar doar din cand in cand...am prieteni care folosesc doar metoda asta si la fel.dar noi suntem casatoriti si la noi mai merge...la voi tinerii care nu aveti ganduri serioase mai bine protejati-va cum se cuvine sa nu apara neplaceri....

#4 2012-05-06 21:52:03

rucsy1992
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-01-04
Site

nu cred ca poti sa ramai, eu pana sa ma hotarasc ca vreau un copil am folosit aceasta metoda si nu am ramas niciodata. chiar si cand iti doresti f mult sa ramai , se intampla destul de greu, dar asa ? parerea mea este ca nu poti

Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont.

#5 2012-05-06 22:00:24

anda28
New member
Inregistrat: 2009-11-13

am si eu o intrebare....de obicei iau pastila anticonceptionala la 9 seara si pe la 1 am vomitat si apoi si dimineata...credeti ca este vreo problema? mentionez ca marti trebuie sa mi vina ciclul si pe mine ma doar sanii si burta...credeti ca este de la ciclu sau sa nu apara vreo problema?rasp va rog!!!!

Publicitate

loading...

#6 2012-05-06 22:35:06

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

nu mai posta peste tot,ti-am raspuns in partea cealalta

Un moderator sa de-a warn

Two souls don't find each other by simple accident

#7 2012-05-07 01:05:06

bibistrocel
New member
Inregistrat: 2012-04-16

Multumesc frumos pentru raspunsuri tuturor.
Daca mai vrea cineva sa isi dea cu parerea, sau sa impartaseasca din experientele coitus intreruptus apreciez enorm pentru ca tot stau cu frica in san ca o fraiera de o sapt incoace, si o sa tot stau pana weekendul viitor cand o sa pot face testul de sarcina cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.