|
Nu esti logat.
Va rog o lamurire#1 2012-04-26 19:16:44
Va rog o lamurireBuna ziua, am 43 de ani si ciclul mi se cam deregleaza, odata vine la 45 de zile o data vine la 17 zile...ca urmare medicul ginecolog mi-a indicat sa iau Cerazette. Am luat din prima zi a ciclului si sunt la a 17 pastila si ciclul vine mai departe....nu mi s-a oprit deloc sangerarea...e posibil din ciclu sa treaca direct in spooting fara pic de pauza? Offline #2 2012-04-28 15:09:25
Re: Va rog o lamurireCel mai bine ar fi sa te duci la un cabinet de planing familial. Cei de acolo te pot ajuta cel mai bine. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #3 2012-05-02 14:45:15
Re: Va rog o lamurireAm intrerupt pastilele, aveam 17 zile de sangerare continua, iar dupa ce le-am intrerupt am mai sangerat inca 4 zile...de mers la planing nu ma mai duc ca mi groaza de alte pastile hormonale...asa ca voi lasa natura sa-si urmeze cursul...banuiesc ca e premenopauza care incepe sa se instaleze... Offline #4 2012-05-02 15:04:14
Re: Va rog o lamurireasta e efectul secundar al pastilelor pe baza de progesteron, asa se manifesta, cu sangerari neregulate in multe cazuri Offline #5 2012-05-08 22:37:34
Re: Va rog o lamurirenu am facut decat pentru tiroida, dar cand merg la control am sa intreb ce se poate face. Multumesc de sugestie! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-09 09:37:40
Re: Va rog o lamurire
foarte rau ca nu te duci la planning. Nu iti indeasa nimeni pe git cu de-a sila pastile hormonale pe acolo insa ai putea beneficia de explicatii....insa ai dreptate, foarte posibil ca e premenopauza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|