homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog o lamurire

#1 2012-04-26 19:16:44

alycia
New member
De la: Targu Mures
Inregistrat: 2008-02-27

Va rog o lamurire

Buna ziua, am 43 de ani si ciclul mi se cam deregleaza, odata vine la 45 de zile o data vine la 17 zile...ca urmare medicul ginecolog mi-a indicat sa iau Cerazette. Am luat din prima zi a ciclului si sunt la a 17 pastila si ciclul vine mai departe....nu mi s-a oprit deloc sangerarea...e posibil din ciclu sa treaca direct in spooting fara pic de pauza?

#2 2012-04-28 15:09:25

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Va rog o lamurire

Cel mai bine ar fi sa te duci la un cabinet de planing familial. Cei de acolo te pot ajuta cel mai bine.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#3 2012-05-02 14:45:15

alycia
New member

Am intrerupt pastilele, aveam 17 zile de sangerare continua, iar dupa ce le-am intrerupt am mai sangerat inca 4 zile...de mers la planing nu ma mai duc ca mi groaza de alte pastile hormonale...asa ca voi lasa natura sa-si urmeze cursul...banuiesc ca e premenopauza care incepe sa se instaleze...

#4 2012-05-02 15:04:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta e efectul secundar al pastilelor pe baza de progesteron, asa se manifesta, cu sangerari neregulate in multe cazuri
si nu cred ca ar trebui sa fii impacata cu gandul menopauzei de la varsta asta, analize hormonale ai facut ?

#5 2012-05-08 22:37:34

alycia
New member

nu am facut decat pentru tiroida, dar cand merg la control am sa intreb ce se poate face. Multumesc de sugestie!

Publicitate

loading...

#6 2012-05-09 09:37:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alycia a scris:

Am intrerupt pastilele, aveam 17 zile de sangerare continua, iar dupa ce le-am intrerupt am mai sangerat inca 4 zile...de mers la planing nu ma mai duc ca mi groaza de alte pastile hormonale...asa ca voi lasa natura sa-si urmeze cursul...banuiesc ca e premenopauza care incepe sa se instaleze...

foarte rau ca nu te duci la planning. Nu iti indeasa nimeni pe git cu de-a sila pastile hormonale pe acolo insa ai putea beneficia de explicatii....insa ai dreptate, foarte posibil ca e premenopauza.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.