homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nidatie sau sangerare postinor?

#1 2012-05-10 21:14:46

AMF05
New member
Inregistrat: 2012-05-10

Nidatie sau sangerare postinor?

Buna
Pe 2 mai am avut un contact sexual cu prietena mea in care s-a rupt prezervativul nu am ejaculat dar am citit ca se poate sa ramai insarcinata si cu lichidul preseminal, la 22 de ore a luat prima pastila Postinor, dupa 6 zile a avut o sangerare maronie care cantitativ a fost ca la o mensturuatie normala dar azi a doua zi i-a mai curs numai un pic pe la 1-2 dar de atunci nu a mai curs nimic, cand a avut loc actul sexual era prima zi dupa sangerarea menstruala(a 5 a zi de ciclu), Ea a mai luat Postinor si a avut sangerare de 3 zile, acum de ce a fost numai o zi si azi un pic, sa fie sangerare de nidatie?Oare a ramas insarcinata? sau pur si simplu a fost efect de la postinor?

Multumesc mult

#2 2012-05-11 08:56:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Nidatie sau sangerare postinor?

Pai e foarte simplu: nu prea avea de unde sa mai singereze la asa scurt timp dupa menstra
nu cred ca e vorba de nici o sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-05-11 14:12:31

AMF05
New member

Dar daca acea sangerare a fost de la Postinor inseamna ca nu a ramas insarcinata?citeam pe alt site unde un doctor zicea ca daca a avut loc sangerarea sansele de sarcina scad spre 0

Am uitat sa precizez cand sa intamplat era a doua oara la distanta de o ora,prima oara nu am ejaculat in prezervativ ci afara si numa m-am sters cu prosopu si asta este un motiv pentru care a luat postinor(imi era frica sa fi ramas pe penis spermatozoizi)

#4 2012-05-11 14:16:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sangerarea de dupa postinor nu e neaparat semn ca pastila si-a facut efectul, dar nici ca nu si l-a facut; pur si simplu poate sa apara sau nu; postinorul a fost luat corect, oricum teoretic nici macar nu se afla in perioada fertila.
calmati-va amandoi, nu are rost sa va stresati.
PS: postinorul se ia la minim 6 luni distanta intre 2 administrari.

pe viitor te rog sa postezi la un topic deja existent, nu se deschid topicuri noi decat daca nu s-a mai discutat despre problema respectiva.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-05-11 22:18:01

AMF05
New member

Dar daca este luat la distanta mai mica de 6 luni scade eficenta sau apar efecte secundare mai mari?
Am deschis topic nou pentru ca nu am gasit niciunde problema mea,am zis ca la alte topicuri despre postinor este despre pastila cum se ia ce efecte are etc. Daca am gresit imi cer scuze

Ultima oara a fost editat de AMF05 (2012-05-14 10:31:08)

Publicitate

loading...

#6 2012-05-14 10:33:24

AMF05
New member

doctoressa a scris:

Pai e foarte simplu: nu prea avea de unde sa mai singereze la asa scurt timp dupa menstra
nu cred ca e vorba de nici o sarcina

Daca ai putea te rog eu sa-mi raspunzi si mie sa pot sta cat de cat linistit,am vazut ca pe alt topic ai scris ca daca sangerarea seamana cat de cat cu o menstruatie exclude cat de cat sarcina,aici te refereai si la cate zile a curs?pentru ca ei in prima zi cand ia curs ia curs ca la o menstruatie normala cantitativ vorbind

Te rog daca vrei sa-mi raspunzi promit ca nu te mai stresez dupaia,doar ca vreau sa stau si eu cat ce cat linistit
Multumesc

#7 2012-05-14 11:10:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

din moment ce la topicul respectiv ii zice "postinor", acolo se discuta orice chestie legata de postinor; la fel cum la un topic numit "durere de burta" se poate discuta si despre diaree, chiar daca primul post a fost despre dureri menstruale.

daca postinorul se ia mai des, apar efecte secundare urate, mai ales pe termen lung; e o bomba cu hormoni, se ia doar in caz de urgenta.

dupa cum zicea si doc, nici eu nu cred ca mai e vorba de sarcina, nici macar nu era in perioada fertila cand s-a intamplat accidentul, iar postinorul a fost administrat corect.
spune-i sa faca un test de sarcina la 3 sapt de la contact ca sa va calmati de tot si gata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2012-05-14 15:43:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

repet, ca sa ma fac inteleasa NU CRED CA E VORBA DESPRE NICI O SARCINA
E maxim ce pot spune nefiind decit un om si nu Dumnezeu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2012-05-15 12:18:51

AMF05
New member

Multumesc mult pentru raspunsuri
Data viitoare cand voi posta am sa o fac la topicuri deja egzistente.
Acum sa ajute Dumnezeu si sa fie cum spuneti si sa nu fie vorba de nici o sarcina.Inca o data multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.