|
Nu esti logat.
Urgenta postinor#1 2012-05-15 13:44:41
Urgenta postinorSper sa vedeti cat mai curand mesajul meu. Nu stiu ce sa fac, de 3 zile am avut mai multe contacte sexuale cu protejare prin metoda coitului intrerupt..Din cauza ca aseara de exemplu am facut sex de mai multe ori si acum ma gandeam ca poate au ramas ceva spermatozoizi pe "canal" care la urmatorul contact sexual puteau sa faca dezastru, m-am gandit sa iau Postinor. Am uitat sa mentionez si ca am prins zilele astea fix perioada fertila a lunii. Vreau sa incep sa iau iar anticonceptionale dupa tot stresul asta cu sexul neprotejat, iar intrebarea mea este : dupa ce iau Postinor stiu ca o sa am acea sangerare care nu stiu daca e sau nu chiar menstruatie, pot sa iau antibebe incepand cu acea zi sau sa mai astept o luna pana la urmatoarea menstruatie? Sper sa imi raspundeti cat mai repede ca nu stiu ce sa fac daca sa iau sau nu Postinor Offline #2 2012-05-15 14:06:06
Re: Urgenta postinorasteapta sa te asiguri ca nu esti gravida inainte de a incepe anticonceptionalele; fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact, si daca iese negativ, poti incepe sa iei anticonceptionale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|