|
Nu esti logat.
Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspuPagini: 1
#1 2012-05-21 22:01:34
Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspuSaptamana trecuta am uitat sa iau 2 pastile din ultima saptamana din blister (duminica si luni ) sambata am avut contact sexual cu ejaculare, marti cand am realizat ca am uiat de pastle le-am luat ambele si dupa aia am continuat normal, a doua zi cand mi-am verificat blisteru am realizat ca am luat cea de duminica de 2 ori.Duminica de obicei termin blisteru( adica ori am pierdut-o ori chiar am luat-o duminica chiar nu pot sa-mi amintesc exact) asa ca am terminat blisteru cu o pastila in minus. Nu am mai avut contact sexual de saptamana trecuta sambata, deci 7 zile de protectie sa zic ca a fost, saptamana asta astept sa apara menstuaria (sper ca va aparea ). O sa mai fie nevoie de protectie suplimentara inca 7 zile de la inceperea urmatorului blister ? Va rog un raspuns Offline #2 2012-05-22 13:11:19
Re: Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspusfatul meu e sa te protejezi suplimentar pina inghiti corect 7 pastile si sa nu faci pauza mjai8 mare de 7 zile intre folii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-05-24 19:45:33
Re: Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspuNici nu ma gandesc sa fac pauza mai mare de 7 zile, eventual mai mica. De exemplu: am terminat blisteru duminica si daca as vrea sa incep blisteru de vineri in loc de duminica ar fi vreo problema ? Offline #4 2012-05-24 20:50:14
Re: Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspuE ok, poti sa faci pauza mai scurta ( dar na, sa nu fie un obicei ), dar vezi ca in mod normal ( daca ai face pauza normal, adica ) ar trebui sa incepi folia luni, pentru ca atunci e a 8-a zi, nu duminica, daca zici ca ai terminat folia duminica Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2012-05-24 23:47:12
Re: Buna fetele,poate mai e careva cu probleme de genu asa ca astept raspuDa, scuze Luni era ziua de incepere , am luat cu o pastila in plus si am uitat ca defapt Sambata am terminat blisteru asta, oricum merci se raspuns. O seara faina ! Ultima oara a fost editat de Maria889 (2012-05-24 23:48:41) Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|