homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sangerare de nidatie?

#1 2012-05-26 16:52:45

adina0999
Membru
Inregistrat: 2012-05-26

posibila sangerare de nidatie?

Buna seara va rog sa ma ajutati, sunt disperata.. pe data de 16 mai ( ultima menstruatie a inceput la data de 24 aprilie iar un ciclu dureaza cam 29-31 de zile) am avut un contact sexual neprotejat. La 5 ore am luat postinor 2- prima pastila si la exact 12 ore pe cea de a 2-a.. dupa a 2-a pastila am avut o stare de rau si greata si am sperat ca si-a facut efectul. Nu am avut sangerarile acelea la 5 zile despre care scrie in prospect. Acum tot astept sa imi vina...deja e 26, speram sa fie o dereglare din cauza postinorului dar acum o ora am observat o usoara scurgere rozalie. Poate fi o sangerare de nidatie? grater  sunt ingrozita, daca nu ce ar putea fi?  Mentionez ca alte contacte in care sa nu fiu protejata nu am avut luna aceasta. Astept raspunsul vostru, multumesc anticipat.

#2 2012-05-26 17:27:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: posibila sangerare de nidatie?

poate chiar iti vine menstruatia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.