homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri albe - efect al postinorului ? Va rog sa raspundeti A.S.A.P

#1 2012-05-28 22:31:41

Vasylyka
Membru
Inregistrat: 2012-05-28

Scurgeri albe - efect al postinorului ? Va rog sa raspundeti A.S.A.P

Buna ! Acum 4 zile (joi seara) in jurul orei 19:00 am avut un contact neprotejat.Prietenul meu a avut impresia ca scapat putin in interiorul vaginului,asa ca am luat postinor la 3 ore dupa contact.A doua pastilele le`am luat la 10 dimineata.Nu am avut niciun fel de stari adverse(decat putine dureri ieri[duminica],si putina oboseala vineri..)Acum am inceput sa am ceva scurgeri ciudate,vascoase de culoare alba..Mentionez ca dupa calendar era in preajma zilei ovulatiei,daca nu chiar exact ziua ovulatiei( nu am un ciclu regulat )..Sa am motive de ingrijorare ? Eu si prietenul meu suntetm panicati...MAXIM !

#2 2012-05-28 22:35:23

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Scurgeri albe - efect al postinorului ? Va rog sa raspundeti A.S.A.P

Daca nu ai un ciclu regulat nu poti zice cu exacitate cand erai sau nu in perioada fertila,la cele cu ciclu neregulat si perioada fertila este neregulata,asa ca...cam greu.
Pastila ai luat-o bine.Acea scurgere este de la postinor.Ai grija,mai bine ajungi la medic pentru pilule contraceptive si un consult + echo.

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.