|
Nu esti logat.
Hipotiroidie si anticonceptionale#1 2012-06-03 18:35:06
Hipotiroidie si anticonceptionaleAm avut hipotiroidie si am urmat tratament cu Euthirox si diferite pastilute pt slabit.Mi-am schimbat si regimul alimentar(inca mai am grija ce mananc) si mi-am tratat problema.Pentru pilozitatea de pe fata am luat 3 luni Melleva 35 dar imi dadeau pofta de mancare.Nu m-am ingrasat dar asta este o problema pentru mine.Ce anticonceptionale sunt indicate ca sa nu ma ingras iar? ....Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite,nu intelese... Offline #2 2012-06-03 22:23:47
Re: Hipotiroidie si anticonceptionalecam toate pot da pofta de mancare, totul e sa mananci la fel cum mancai pana sa le iei si nu ar trebui sa te ingrasi, si mai trebui sa ti cont de faptul ca de la ac se mai poate sa retiii apa, dar si asta reprezinta cam 2 kg. Offline #3 2012-06-03 22:39:36
Re: Hipotiroidie si anticonceptionaleAi vreo sugestie?Un inlocuitor mai slab ar fii Diane 35 care are si efect contraceptiv... ....Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite,nu intelese... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|