|
Nu esti logat.
Dilema mare-2#20 2011-06-05 23:13:42
Re: dilema mareadica faptul ca am unit 3 folii imi influienteaza protectia?adica daca fac pauza cand vreau eu in timpul foliei nu sunt protejata in pauza aia?stiu ca trebuie sa ai inainte 21 de ac-uri luate corect dar daca ai mai multe e vreo prb? Offline #21 2011-06-05 23:59:13
Re: dilema mareimi mai poate oferi cineva un raspuns referitor la a 2-a problema? vineri am luat ultima pilula, dar pana acum, niciun semn ca ar veni menstruatia inainte cand luam ac, ma durea burta cam de pe la antepenultima pastila. iar in a 3-a, maxim a 4-a zi de pauza, veneau musafirii. V., soarele si luna Offline #22 2011-06-06 08:41:48
Re: dilema mare
Nu influenteaza protectia dar e total nesanatos. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2011-06-07 09:59:12
Re: dilema marevreau sa recapitulez ca am ramas cam nedumerita:deci am unit 3 folii artizia..doua luate complet si cea de-a treia oprita la a 4a pastilutza(nu am vrut sa astept pana la finalul foliei ca si-asa am exagerat).s-a instalat ''pauza'' si in a 3a zi de pauza am avut contact protejat cu prezervativ...numai ca eu nu am incredere in acest latex sau ce-o fi dar l-am folosit pentru ca am oprit brusc ac-urile.A 4a zi adica in dimineata de dupa contact am sangerat...maroniu apoi spre rosu daar in cantitate redusa...oricum seamana a menstruatie.Intrebarea mea...este posibil sa se fi instalat vreo sarcina?daca eu sangerez inseamna ca se numeste menstruatie si ca totusi in pauza pusa de mine brusc ,ac-urile si-au facut efectul?mai trebuie recurg la vreo metoda de protectie gen postinor?ca deja e 3a zi de la contact Offline #24 2011-06-07 10:19:32
Re: dilema maredaca am inteles bine, ai avut contact in a 3-a zi, iar dupa ai mai luat inca o pastiluta si dupa asta te-ai oprit. daca este asa, stai linistita ca ai fost protejata. si mai ales ca ati folosit si prezervativ...nu stiu de ce nu ai incredere in ele. daca nu ai sesizat ceva in neregula la el (spart, fasiat etc), totul e mai mult decat ok. V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-07 13:09:59
Re: dilema mareIn a 3 a zi de pauza a avut loc contactul...incetasem ac-urile de 3 zile. Offline #26 2011-06-07 13:48:44
Re: dilema mare@ April: deci, inteleg ca luna trecuta ai luat prima pilual intr-o zi de joi, si luna asta trebuia sa o iei tot joi, insa ai luat-o vineri! Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-06-07 13:49:54) Offline #27 2011-06-07 14:09:29
Re: dilema mareaham, am inteles V., soarele si luna Offline #28 2011-06-08 01:39:42
Re: dilema marenu e problema ca ai intrerupt a 3 folie continua... protectia nu s-a pierdut. Offline #29 2011-06-08 20:48:49
Re: dilema marecui i-a raspuns de fapt camish?daca e vorba de mine deci e bine ca am folosit prezervativ desi eram in a 3a zi de pauza dupa ce de-a treia folie de ac consecutiv dar intrerupta dupa 5 pastilute?si inca o intrebare....eu am intrerupt folia joi seara(le iau la 10 de obicei), contactul a avut loc sambata seara si duminica am sangerat(cred ca menstruatie).Incep sa iau ac in continuarea din folia aia intrerupta joia asta(adica la 7 zile de la intreruperea ei) sau miercuri seara/(adica in seara asta)?Este nevoie sa ma protejez suplimentar in zilele viitoare? Offline #30 2012-06-06 20:00:06
Re: dilema marebuna ...am o intrebare ....(sunt si putin speriata)....am luat contraceptive KARISSA dar in ultima saptamana am cam uitat de ele si le-am luat neregulat....a aparut menstruata ,dar nu abundent cum ar fi in mod normal...au trecut 5 zile si inca nu am terminat ,plus ca a mai aparut o alta problema ...o infectie urinara ....ce sa fac sa mai continu Offline #31 2012-06-07 07:53:48
Re: dilema mare
ba esti protejata si poti si sa unesti 3 folii ca nu e nici o problema. din pozitia asta(adica 3 folii unite)POTI LUA PAUZA ORICIND VREI Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|