|
Nu esti logat.
Am dat de belea ori ba?#1 2012-06-07 15:35:55
Am dat de belea ori ba?Uff.. am patit o treaba nu tocmai linistitoare.. aseara, eu si iubitul am intretinut oaresice raporturi.. avand evident, la indemana balonasu' cel de toate zilele (adica, prezervativ).. inca n-am trecut la pilule contraceptive (tot aman pasul asta, am asa o semi-fobie - poate usor prosteasca da' o am!.. - de medicamente si treburi de genul asta). "FUCK LOUD & MAKE NOISE" Offline #2 2012-06-07 15:38:07
Re: Am dat de belea ori ba?1. erai in perioada fertila? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-06-07 15:43:36
Re: Am dat de belea ori ba?1. Da! "FUCK LOUD & MAKE NOISE" Offline #4 2012-06-07 15:48:14
Re: Am dat de belea ori ba?nasol; teoretic, prezervativul a functionat pe post de diafragma, spermatozoizii nu prea aveau cum sa ajunga sus; practic, nu se stie niciodata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-06-07 15:54:46
Re: Am dat de belea ori ba?Mda.. mi-e teama sa iau pilula aia, a trecut prea putin timp de la ultima.. cum ziceai si tu, prezervativul a blocat totusi cat de cat, ma gandesc naibii ca nu s-or catara dracusorii aia pana sus, sus acuma.. "FUCK LOUD & MAKE NOISE" Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-07 18:28:47
Re: Am dat de belea ori ba?daca... dracusorii ( ) au ajuns in vagin este suficient, ca apoi stiu ei in ce directie sa o ia, nu-i subestima. Offline #7 2012-06-07 22:33:28
Re: Am dat de belea ori ba?Gargarita, eu as lua Postinor numai ca mi-e teama sa nu afecteze pe termen lung.. daca ar fi vorba numai de o dereglare hormonala, ar fi simplu, da' ma gandesc ca nu degeaba zice in prospect sa fie luate maxim de 2 ori intr-un an.. mi-e teama sa nu afecteze posibilitatea de a ramane insarcinata mai tarziu, de asta ezit atat.. "FUCK LOUD & MAKE NOISE" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|