|
Nu esti logat.
Opirea anticonceptionalelor...pot ramane?#1 2012-05-21 09:18:13
opirea anticonceptionalelor...pot ramane?buna ziua..In urma cu 10 luni am inceput sa i-au yasmin,asa cum mi-a spus domnul doctor pentru a-mi regla menstruatia si a nu avea dureri foarte mari.acum 2 luni meanstruatia mea a inceput sa o i-a razna.mi-a venit de 6 ori in 2 luni.am fost la medic si mi-a spus ca este normal sa se intample asa ceva.daca si luna aceasta se intampla la fel.o sa-mi schimbe pastilele cu ceva mai puternic.am zis"ok".dar eu acum ,pentru ca m-am saturat de atatea pastile si de fiecare data stari de voma ameteli,am hotarat sa fac o pauza de o luna.o pauza de o luna in care nu am vrut sa ma protejez.si daca bebe vine o sa fiu cea mai fericita.numai ca cum ma gandesc daca pot ramane asa de repede...astept parerile dumneavoastra.Va multumesc. Offline #2 2012-05-21 10:04:28
Re: opirea anticonceptionalelor...pot ramane?da, poti. succes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-06-08 13:53:53
Re: opirea anticonceptionalelor...pot ramane?degeaba calculezi, in primele luni de dupa ce renunti la anticonceptionale nu ovulezi dupa un calendar anume, ba chiar ovulatiile pot aparea de mai multe ori pe luna. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|