|
Nu esti logat.
Sterilet - nedumeriri eficienta#1 2012-05-09 10:10:42
Sterilet - nedumeriri eficientaBuna. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #2 2012-05-09 11:14:13
Re: Sterilet - nedumeriri eficientaexista sterilet de cupru si sterilet cu hormoni (progesteron) Offline #3 2012-05-09 11:40:42
Re: Sterilet - nedumeriri eficientain privinta celui de cupru, actiunea lui e pur mecanica dar... in timp nu apar modificari de ordin "celular" in zona uterului, tinand cont ca e totusi cupru..adica nu e ceva ce sa tina de corpul uman sau la nivelul steriletului in sine? That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #4 2012-05-09 11:58:21
Re: Sterilet - nedumeriri eficientacel cu hormoni e echivalentul pastilelor pe baza de progesteron, doar ca nu le mai iei zilnic, cu efectele secundare de rigoare cred Offline #5 2012-05-09 12:03:21
Re: Sterilet - nedumeriri eficientapai, heimdall, daca e pe baza de hormoni asta nu inseamna ca ar exista si riscul sa ii fie diminuata eficienta in anumite cazuri, ca in cazul pastilelor? That which doesn't kill us makes us stronger! Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-21 13:52:54
Re: Sterilet - nedumeriri eficientacrid, e si metoda de bariera si hormonala in acelasi timp, ala "si cu hormoni", deci nu cred ca e ca la pastile/ inel etc, ci antibioticele si etc. afecteaza doar partea de protectie hormonala a lui, nu si bariera. mie imi face impresia de ceva extra extra, au vrut cred sa scada riscurile de sarcina (care la sterilet stiu ca sunt cele mai mici din toate metodele) de la cel clasic, adaugand si chestia cu hormonii. sau sa scoata riscul de sarcina extrauterina ma gandesc, ca ala de bariera cam are un risculet la asa ceva. adica nu poate ajunge in uter zigotul, dar se poate fixa pe trompe, ceea ce mi se pare tragic, ca nu cred ca ai cum sa mai salvezi trompa sin implicit ovarul... Offline #7 2012-06-21 15:01:18
Re: Sterilet - nedumeriri eficientaBuna! Nu fac publicitate si nu postez nici un link, va rog sa nu-mi stergeti mesajul. Mi s-a recomandat steriletul Mirena din cauza ciclului abundent insa dupa aceea mi s-au depistat si alte prob si nu mi-l mai pun. Problema este ca am ramas cu el si am dat 500 lei. Sunt sigura ca exista persoane care folosesc acest sterilet si eu il dau sub pretul din farmacie bineinteles. Cutia este intacta, am si bonul de casa. Daca are cineva nevoie va rog sa ma abordati pe forum sau la tel 0721585424. Il expediez oriunde in tara. Va multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|