|
Nu esti logat.
Spotting?#1 2012-06-05 12:51:53
spotting?La recomandarea medicului am schimbat Ac Rigevidon cu Logest,insa am avut spotting in fiecare luna de administrare,desi au trecut 5 luni de cand le-am schimbat...Oare care e motivul? Offline #2 2012-06-05 12:58:13
Re: spotting?nu sunt potrivite pentru tine, mergi la medic sa le schimbi Offline #3 2012-06-05 13:00:47
Re: spotting?uffffffff...si daca continui cu Logest oare nu se va obisnui organismul intr-un final?Dauneaza daca le folosesc tot pe acestea?Ms pt raspuns! Offline #4 2012-06-05 18:11:54
Re: spotting?daca nu te deranjeaza poti sa le mai folosesti, dar in mod normal daca dupa 5 luni nu te-ai obisnuit cu ele nu prea sunt sanse sa o faci de acum incolo Offline #5 2012-06-06 14:25:16
Re: spotting?multumesc heimdall!Cred ca totusi revin la medic sa imi recomande altceva... Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-07 14:05:56
Re: spotting?buna ziua.am si eu o problema...maxim cat ar trebui sa dureze un spotting?eu il am deja de doua saptamani si acum sunt in perioada de pauza de AC.nici nu stiu daca e menstruatie sau spotting.deja devine deranjant....mentionez ca am luat 3 luni diane 35,am facut o luna de pauza dupa care am inceput yasmin,iar pe la jumatatea foliei a aparut acel spotting Offline #7 2012-06-07 14:07:29
Re: spotting?spottingul e normal in primele 3 luni; de obicei trece dupa o luna, o luna si ceva, chiar si mai repede. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-06-19 19:30:53
Re: spotting?buna ziua..am si eu o problema..iau artizia din decembrie adik de 6 luni..luna asta am luat pastilutele un pic mai haotic adik 2-3 ore maxim dupa ora care trebuia luate..aku sunt la ultima folie pe luna asta insa zillele astea am observat niste pete micute maronii..ma gandesc k e spotting dar e f putin..am nevoie de protctie suplimentara?k sunt cam ingrijorata k nu vreau bebe momentan...va rog sa ma ajutati si sami raspundeti...va multumesc anticipat ..o seara frumoasa Offline #9 2012-06-20 09:14:23
Re: spotting?daca nu ai uitat vreo pastila (variatia aia de 2-3 chiar nu pune probleme), nu ai vomitat/avut scaun apos la mai putin de 4 ore de la administrarea pastilei, nu ai luat antibiotice/barbiturice, nu ai mancat gref, nu ai baut ceai de sunatoare, protectia nu e afectata. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-06-21 23:28:40
Re: spotting?hei buna !bine v-am gasit .....de 1 luna iau yasmin (mentionez ca e prima data cand iau AC) doar ca am spotting de 2 ori luna asta a cate 3-4 zile iar in mod normal ar inseamna sa iau anticonceptionale ca am trecut de pauza,insa intre 20-26 imi venea mentruatia in mod regulat dar acum nu vine ca sunt in cele 7 zile de pauza iar maine se termina si tot nu vine ciclul. CE SA FAC SA IAU IN CONTINUARE YASMIN CHIAR DACA NU A VENIT CICLUL CA IN MOD NORMAL?plzz ASTEPT RASPUNS? ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #11 2012-06-22 00:18:34
Re: spotting?am uitat 2 pastile de luat insa Ac mi-au fost recomandate doar pentru chisturi si pana acum doar cu scopul asta le-am luat ,sexual inca nu prea am avut incredere pentru ejaculare in mine... poate sunt paranoia doar ca e o chestie deia aiurea in creier adica sunt si cu religia (nu pocaita ,doar ca citesc peste tot ca este pacat)insa nici cu un copil nu vreau sa ma trezesc peste noapte asa ca am preferat sa ne jucam ,masturbam reciproc si sa o scata la timp. astept rasp ...ms mult ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|