homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest-ajutoooor!!!

#1 2012-06-28 23:00:18

alle21
Membru
Inregistrat: 2012-06-28

Logest-ajutoooor!!!

Buna seara. am fost azi la un cabinet de planning si mi-a dat Logest.Am inceput azi, fiind a doua zi de menstruatie.As vrea sa stiu, daca nu le-am inceput in prima zi a menstruatiei cum am auzit ca ar fi normal, ci din a doua zi, este vreo problema? De cand incep sa fiu protejata impotriva sarcinii ?
DACA ESTE PRIMALUNA IN CARE LE IAU, SUNT PROTEJATA SAU TREBUIE SA ASTEPT PANA LA AL DOILEA BLISTER?
Va multumesc..

#2 2012-06-29 07:17:33

daenarys
Vizitator

Re: Logest-ajutoooor!!!

daca le incepeai din prima zi de menstra erai protejata de la prima pilula.
acum trebuie sa astepti pana cand iei corect 7 pastile,dupa ce iei a 7a pilula la 3-4 ore se instaleaza protectia smile

#3 2012-06-30 00:45:56

alle21
Membru
Inregistrat: 2012-06-28

Re: Logest-ajutoooor!!!

Uhuuuu big_smile !!!
Mi s-a tot zis ca in prima luna ar trebui sa am protectie suplimentara :-|... fix cand planuiam o vacanta cu gandul ca am scapat de prezervativ aud in stanga si-n dreapta ca ar trebui sa astept pana incep a doua folie, dar acum realizez ca e o prostie..
Multumesc frumos daenarys!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.