|
Nu esti logat.
Postinor#1 2012-06-18 21:14:28
postinorBuna seara, Offline #2 2012-06-19 14:00:49
Re: postinorisi face efectul stai lin dar nu este bine sa iei postior asa des .... postior se ia maxim de 2 ori pe an la un interval de 6 luni. dute la un cabinet de planning sati dea niste anticonceptionale sau protejeazate cu prezervativ... si referitor la intrebarea ta nu este obligatoriu sa sangerezi dupa postior ... Ultima oara a fost editat de oanaoana33 (2012-06-19 14:02:07) Offline #3 2012-06-19 15:55:17
Re: postinorMultumesc pentru raspuns. Nu am luat postinor de mai multe ori, doar o data, cea de-a doua pastila era cea de pe acelasi blister care se ia la diferenta de 12 h de prima. Offline #4 2012-06-21 14:10:01
Re: postinorjeanin, ai grija cu postinorul ca odata ce ai ovulat, postinorul nu iti poate baga ovulul la loc in ovar. pastila doar opreste procesul de ovulatie numai si numai daca nu ovulasei deja cand ai luat-o. ia in ziua a 15-a din cele 30 ale ciclului tau este posibil sa ovulezi. nu vreau sa te sperii eu acum, dar trebuie sa stii cum functioneaza pastila si de ce poti sa ramai si cu ea! foloseste o metoda de zi cu zi (prezervativ, pastile, inel, plasture, sterilet etc.) Offline #5 2012-07-11 00:27:43
Re: postinorbuna seara! am si eu o problema. Ma aflu in perioada de pauza de 2 luni cu anticonceptionalele yasmin. Ultima data mi-a venit pe 24 iunie. Azi la ora 9 am avut parte de un eveniment nefericit, s-a rupt prezervativul. La 11 am fost in farmacie si mi s-a recomandat postinorul 2(e pt prima data si sper ca pt ultima). Am luat la 11 30 prima pastila si la 23 40 a doua pastila. Eu trebuie sa incept sa reiau anticonceptionale incepand cu prima menstruatie, intrebarea mea este cand ar trebui sa-mi vina ciclu? si cand se considera ciclu? Din cate am mai citit am aflat ca intai o sa apara o presupusa menstra. Eu incep sa iau antibebe incepand cu prima zi a acestei presupuse menstruatii sau mai astept o alta menstruatie? Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-11 09:28:58
Re: postinoreu_miha ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l! daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|