|
Nu esti logat.
Pastila uitata#1 2012-06-13 16:07:05
pastila uitatabuna ziua am si eu o problema am uitat sa iau pastila aseara si mi-am adus aminte acuma si am facut dragoste aseara dar nu si-a dat drumu in mine ...ce ar trebui sa fac?....am luat pastila acuma are ceVA var rog frumos sa imi raspunda cineva (iau artizia) Offline #2 2012-06-13 16:38:03
Re: pastila uitatabuna lavinia. Offline #3 2012-06-13 16:40:42
Re: pastila uitatams pt raspuns m-am speriat....multumesc foarte mult Offline #5 2012-07-12 21:20:33
Re: pastila uitatabuna seara! am o mare problema si va rog mult sa ma ajutati. am uitat o pastila, nu mai pot sa imi dau seama in ce zi am uitat-o, am vazut doar azi in a 16-ea zi k am uitat. am luat astazi doua. intrebarea e: daca o sa continui sa iau la ora obisnuita, zilele care vin sunt protejata sau trebuie sa utilizez contraceptie suplimentara? daca ma intelnesc sambata cu prietenul sunt protejata? Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-12 21:30:52
Re: pastila uitataPai daca nu stii in ce zi ai uitat-o...nu am de unde sa stiu daca au trecut 7 zile sau nu de cand ai uitat-o.. Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|