|
Nu esti logat.
Vreau sa intirzii citeva zile ciclul#1 2012-06-07 14:40:46
vreau sa intirzii citeva zile ciclulStiu ca ceea ce intreb si as dori sa fac nu este tocmai ok pentru organism dar m-am saturat sa merg la mare si sa vina ciclul. Din pacate, sufar de hipertiroidie si mi se deregleaza ciclul frecvent. Offline #2 2012-06-07 14:45:08
Re: vreau sa intirzii citeva zile cicluldu-te la un cabinet de planning si vorbeste cu medicul de acolo; anticonceptionalele nu se iau in nici un caz "cateva zile". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-06-07 14:48:07
Re: vreau sa intirzii citeva zile ciclulDin pacate, nu am timp de cabinet. Este din scurt. Si se pare ca exista posibilitate, o colega de serviciu, fosta inotatoare, apela la aceasta metoda inainte de concursuri.... Ultima oara a fost editat de deagemini (2012-06-07 15:00:18) Offline #4 2012-07-15 23:29:06
Re: vreau sa intirzii citeva zile ciclulbuna fetelor.sunt noua p aici.am si eu o intrebare;dak ma puteti lamuri ar fi minunat.iau logest din ianuarie 2012,in mai am fc o pauza d 1 luna dar mi-a venit ,nu au fost probleme.acum mai am d luat pana vineri,apoi km a 4 a zi d pauza imi vine.dar sambata noapte plec la mare si totusi...nu vreau sa fiu p stop.am citit p prospect k pot unii 2 blisere,adik sa nu mai fc pauza de 7 zile.am mai citit si p aici p forum.ceea c n-am gasit si vreau sa aflu,este dak mai sunt protejata?scrie p prospect k as putea avea niste sangerari minore.multumesc mult. Offline #5 2012-07-15 23:51:29
Re: vreau sa intirzii citeva zile ciclulpoti unii foliile,nu este nici o problema numai sa nu faci abuz de chestia asta. Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-07-15 23:51:46) Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-16 11:31:24
Re: vreau sa intirzii citeva zile ciclulmultumesc mult d tot pt raspuns.nu iau nimic care sa interactioneze cu anticonceptionalele.iau niste pastile antialergice prescrise d medicul orl pt k am o forma d sinuzita,si de vreo sapt beau ceai verde.as vrea sa slabesc putin.eu iau pastila logest la 10 seara.am unele scaune moi dar nu seara dupa c iau pastila.asa k pana dimineata logest are timp sa se absoarba.nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|