|
Nu esti logat.
MIRENA-efecte secundare#1 2012-07-25 09:31:55
MIRENA-efecte secundarebuna ziua, Offline #2 2012-07-25 11:28:07
Re: MIRENA-efecte secundareda mergi la un control, ce daca doctorul a zis sa vii dupa 1 an .. se referea probabil ca daca nu apar probleme sa te duci dupa 1 an pt un control de rutina... dar daca au aparut probleme eu zic sa te duci.. si daca medicul nu te primeste pt ca n-a trecut anu, te duci la altul.. Offline #3 2012-07-26 00:32:27
Re: MIRENA-efecte secundareindraznesc prea mult daca cer si parerea doctoressei?!!!!!!!!!! mi-ar placea sa o aud caci sunt foarte ingrijorata iar medicul meu este deocamdata in concediu... am citit pe forum ca exista riscul unei sarcini extrauterine. in situatia mea se poate asa ceva? la ultima ecografie totul era in regula . sper sa nu supar prea tare,,multumesc! Offline #4 2012-07-26 01:47:03
Re: MIRENA-efecte secundaren ai de ce si pe cine sa superi ... mai asteapta pareri, poate intra si doctoressa si te linistesti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|