homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Novynette vs Mercilon

#1 2012-09-17 14:48:10

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

Novynette vs Mercilon

Stiu ca cele doua AC au aceeasi compozitie,respectiv 0,02 mg etinilestradiol + 0,15 mg desogestrel,dar pt care sa optez,care e mai de "ultima generatie"?Tin sa mentionez ca doresc sa inlocuiesc Logestul cu un AC dintre cele 2,pentru ca am spotting de mai bine de 6 luni.Logestul mi-a fost recomandat pentru ca are un dozaj mai scazut de estrogen,insa l-as putea inlocui cu Novynette,care are aceeasi cantitate de estrogen?Multumesc!

#2 2012-09-17 15:05:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Novynette vs Mercilon

sigur ca il poti inlocui.
sunt amindoua de fix aceeasi generatie, diferenta e de firma producatoare si atit.
singura solutie deci e sa dai cu banul(sau sa te orientezi spre cel cu pretul cel mai bun)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-09-17 15:11:02

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

Re: Novynette vs Mercilon

Tinand cont ca am niste fibroadenoame la sani,mi-a fost recomandat Logest,dar il pot inlocui cu Mercilon,pt ca are aceeasi cantitate de estrogen,iar estrogenii sunt cei care dauneaza fibroadenoamelor,nu progesteronul,corect?Multumesc doctoressa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.