|
Nu esti logat.
Ingrijorare-2#20 2012-03-29 13:03:26
Re: Ingrijorarestau si ma minunez de prostiile debitate de niste fiinte care chiar isi permit sa dea sfaturi legate de viata intima unor individe la fel de tampe ca sa nu zic altfel..tampele care cer sfaturi de genul"aoleu..nu stiu daca am ramas gravida" isi fac tot felul de calcule singure in loc sa stea de vorba cu un medic si tembelele care dau sfaturi ele considerandu-se un fel de ginecologi pe nevazute sau nu stiu ce dracu..mai prostutelor..antibioticele care influenteaza eficienta AC este o ipoteza de mult depasita si trecuta in categoria"mit" iar faza aia cu sucul de gref chiar m-a lesinat de ras.vai de mama voastra..tara de inapoiate.in loc sa va duceti la doctori ca va este"rusini"ascultati de sfatul unor neavizate care" va sfatuiesc ele de bine"...cred ca tot pe net ati ramas si gravide unele dintre voi Offline #21 2012-03-29 13:13:58
Re: Ingrijorarecarmen1984 ai ban 1 zi pt limbaj neadecvat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2012-03-29 16:30:18
Re: Ingrijorareda, carmen, interactiunea dintre antibiotice si AC e un mit. e scrisa treaba asta in prospect pentru ca nu mai aveau ce sa scrie, si s-au gandit ca daca ar scrie interactiuni intre AC si vopseaua de par ar fi prea de tot ... Offline #23 2012-03-29 16:52:36
Re: IngrijorareCeau fetelor! Offline #24 2012-03-29 17:12:18
Re: Ingrijorare
am raspuns si dincolo:D poti sterge mesajul de aici Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-30 15:40:46
Re: IngrijorareLaviniaOana ai warn pt postare multipla. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #26 2012-03-30 15:51:58
Re: IngrijorareBuna fetelor! Offline #27 2012-09-17 18:04:29
Re: Ingrijorarebuna ziua! am o nelamurire: saptamana trecuta a fost ultima saptamana din blisterul yasmine si ultimele 3 pastile nu le-am luat chiar la ora fixa, iar ultima pastila am uitat sa o iau si am luat-o abia dupa 14-15 ore (sambata). a doua zi dupa incidentul asta(duminica) am avut contact sexual neprotejat si imediat dupa ce am fost la baie am observat o scurgere rosiatica. iar astazi (luni) nu stiu daca sa ma duc sa iau postinor pentru ca nu stiu daca am fost protejata, mentionez ca si luna trecuta am avut o mica problema (nu luam anticonceptionale) si a trebuit sa iau de urgenta postinor. va rog din suflet sa raspundeti cat mai curand pentru ca nu vreau sa intarzii si cu postinorul. multumesc. o zi buna. Offline #28 2012-09-17 20:13:39
Re: IngrijorareDeci, daca pastila ai luat-o dupa mai mult de 12 ore, automat ai nevoie de protectie urmatoarele 7 zile, deci pentru risc minim, ar trebui sa iei postinor dar nici pastilele astea nu sunt recomandate mai ales ca ai luat de curand, eu nu stiu ce sa zic, poate iti raspund fetele daca e ok sa iei 2 postinor in 2 luni. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #29 2012-09-17 20:36:45
Re: Ingrijorarefaza e ca numai ultima pastila am luat-o dupa 12 ore... si ma gandesc, ca nah...fiind ultima pastila, nu stiu. azi am avut spotting si am sunat si la doctora. ea a zis ca fiind vorba de ultima pastila nu ar trebui sa fie probleme. nu mi-ar fi greu sa mai bag un postinor, dar nici nu vreau sa ma dereglez chiar de tot, mai ales inutil... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|