|
Nu esti logat.
Prima data folosesc Ac#1 2012-10-07 00:38:59
prima data folosesc Acbuna seara fetele!folosesc anticonceptionale pentru prima data iar d-vs avand o experenta mai larga cu ele va intreb si eu ceva ca inca sunt indecisa ....ejaculand el in mine pot ramane gravida tinand cont ca iau AC aproape corespunzator ?de vreo 3-4 luni iau AC dar nu l-am lasat sa termine in mn asta imi poate agrava sanatatea tinand cont ca pana acum am luat pastilele degeaba?? Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2012-10-07 00:39:44) ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #2 2012-10-07 01:38:43
Re: prima data folosesc AcDepinde ce inseamna la tine aproape corespunzator. Corespunzator inseamna sa le iei zilnic la aceeasi ora si sa nu iei antibiotice, sa nu bei suc de greph. Si a 2 a propozitie, imi pare rau, dar n-am intelesc ce ai vrut sa scrii. Un punct, o virgula sau o alta exprimare poate ar ajuta. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-10-07 10:48:06
Re: prima data folosesc AcStii cum functioneaza ac-urile? Ca daca stiai nu aveai frica asta. Si au ma panicam degeaba si stateam cu stres Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-10-07 10:48:40) Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-10-08 02:17:30
Re: prima data folosesc AcDoamne Jo, imi vine sa te strang de gat uneori Offline #5 2012-10-08 15:59:40
Re: prima data folosesc Acm-am referit ca de 3-4 luni iau Ac fara sa ejaculefe in mine adica intr-un fel fara sa ne bucuram de ele....ma pot ingrasa sau practic ac-urile le iau degeaba ,instructiunile le-am citit doar ca sunt cam paranoia ?? Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2012-10-08 16:00:50) ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-08 20:21:46
Re: prima data folosesc AcDaca te ingrasai de la ele, o faceai pana acum, poate ejacula linistit fara a presupune vreun risc de sarcina daca le iei dupa regulile de mai sus. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #7 2012-10-08 20:47:25
Re: prima data folosesc Ac
hai nu zau scude de Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|