homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima data folosesc Ac

#1 2012-10-07 00:38:59

vicky_amin89
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-13

prima data folosesc Ac

buna seara fetele!folosesc anticonceptionale pentru prima data iar d-vs avand o experenta mai larga cu ele va intreb si eu ceva ca inca sunt indecisa  ....ejaculand el in mine pot ramane gravida tinand cont ca iau AC aproape  corespunzator ?de vreo 3-4 luni  iau AC dar nu l-am lasat sa termine in mn asta imi poate agrava sanatatea tinand cont ca pana acum am luat pastilele degeaba?? bang
o seara placuta si va multumesc pentru raspunsuri

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2012-10-07 00:39:44)

´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ music produce
´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#2 2012-10-07 01:38:43

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: prima data folosesc Ac

Depinde ce inseamna la tine aproape corespunzator. Corespunzator inseamna sa le iei zilnic la aceeasi ora si sa nu iei antibiotice, sa nu bei suc de greph. Si a 2 a propozitie, imi pare rau, dar n-am intelesc ce ai vrut sa scrii. Un punct, o virgula sau o alta exprimare poate ar ajuta. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2012-10-07 10:48:06

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Stii cum functioneaza ac-urile? Ca daca stiai nu aveai frica asta. Si au ma panicam degeaba si stateam cu stres

Pastilele OPRESC OVULATIA,deci tu nu mai ovulezi
Ingroasa mucusul cervical in asa fel incat fac viata spermatozoiziilor cat mai grea sa ajunga acolo unde trebuie si chiar daca ar ajunge nu ar avea unde sa ajunga pentru ca nu ai ovul

Poate ejacula in tine atata timp cat nu iei antibiotice,nu bei suc de gref natural (facut in casa) sau mananci grefa si daca bei ceai de sunatoare(astea toate dimineaza efectul pastilelor)
Nu le iei degeaba,le iei pentru protectie
Anticonceptionalele ca orice alta pastila fac rau in special ficatului.Atata timp cat iti faci analizele anual si ies bine le poti lua in continuare

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-10-07 10:48:40)

Two souls don't find each other by simple accident

#4 2012-10-08 02:17:30

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

offtopic Doamne Jo, imi vine sa te strang de gat uneori

#5 2012-10-08 15:59:40

vicky_amin89
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-13

m-am referit ca de 3-4 luni iau Ac fara sa ejaculefe in mine adica intr-un fel fara sa ne bucuram de ele....ma pot ingrasa sau practic ac-urile le iau degeaba ,instructiunile le-am citit doar ca sunt cam paranoia ??

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2012-10-08 16:00:50)

´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ music produce
´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

Publicitate

loading...

#6 2012-10-08 20:21:46

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Daca te ingrasai de la ele, o faceai pana acum, poate ejacula linistit fara a presupune vreun risc de sarcina daca le iei dupa regulile de mai sus.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#7 2012-10-08 20:47:25

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

cata.cata a scris:

offtopic Doamne Jo, imi vine sa te strang de gat uneori

hai nu zau tongue scude de offtopic

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.