homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila de a doua zi

#1 2012-10-26 09:53:39

tzupylici
Membru
Inregistrat: 2012-10-26

Pastila de a doua zi

Buna ziua,
Pe data de 11 septembrie am avut un contact sexual, insa din nefericire s-a rupt prezervativul si nedandu-ne seama, iubitul meu a ejaculat in mine. In maximum 30 de minute am luat Escapelle.
Pe data de 18 septembrie trebuia sa imi vina menstruatia, insa mi-a intarziat cateva zile, pana pe 21 septembrie.
Mentionez ca in luna octombrie nu mi-a mai venit (cel putin pana acum) desi ar fi trebuit sa imi vina pe 19, iar noi suntem deja in 26.
Eu nu am avut intotdeauna menstruatia regulata, insa de 1 an jumatate nu imi intarzie niciodata si imi vine la fix 28 de zile. Mentionez ca nu iau anticonceptionale.
Sa mi se fi dereglat oare din cauza pastilei de a doua zi? Sau sa fie vorba despre o sarcina?

#2 2012-10-26 10:36:26

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Pastila de a doua zi

da,ti s-a dereglat din cauza pastilei,sanse de sarcina sunt foarte foarte mici pentru ca ai luat pastila repede

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-10-26 13:50:07

tzupylici
Membru
Inregistrat: 2012-10-26

Re: Pastila de a doua zi

Multumesc frumos pentru raspuns.
Am sa fac pentru orice eventualitate si un test de sarcina, ca sa fiu mai sigura.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.