|
Nu esti logat.
Dezvoltare intarziata-2#20 2013-03-24 14:21:20
Re: dezvoltare intarziataana, e o chestie de generalizare. adica sa invete ca minge nu e numai aia pe care i-ai aratat-o tu ci si celelalte care au alte culori, alte forme, pe care le vede in parc, la magazin etc. eu sunt sigura ca el stia ca si celelalte sunt mingii dar probabil credea ca astepti de la el sa ti-o arate pe aia pe care l-ai invatat tu. sau poate aia era mingea lui preferata, cine stie. Offline #21 2013-03-24 15:17:11
Re: dezvoltare intarziataGarga,acum stie sa-mi aduca si alte mingi sau alte obiecte.a inteles ideea.doar ca ma gandeam eu ca ar fi inteles acest lucru mai tarziu decat alti copii.nu-i bai,eu sunt multumita atata vreme cat stiu ca e sanatos chiar daca are unele intarzieri.are el un ritm mai lent de dezvoltare dar vom recupera in timp.eu cred totusi ca aceste intarzieri sunt si de la alimentatia lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|